Crea College Gorinchem

Crea College is het nieuwste element op Crea Weekend Gorinchem! Deze area staat volop in het teken van creativiteit en inspiratie. Iedereen is hier welkom die zijn creatieve vaardigheden naar een hoger level wil tillen!

Een dag vol creativiteit 
Volg een van de vele workshops op de vloer, ontdek hier de nieuwste trends bij de bloggers en vloggers en shop de mooiste materialen voor jouw creatieve hobby. Crea College is gericht op alle branches: scrapbooking, handwerken, handlettering, bullet journaling, bloemschikken, schilderen, bakken, mixed media, alles is mogelijk op Crea College! 

Klaslokalen
In de College area zijn er speciaal ingerichte klaslokalen waarin je interactieve workshops kunt volgen over één van de hierboven genoemde creatieve hobby’s. Je krijgt in groepen ruim een uur les over een creatief project. Eenmaal klaar loop je zo tegen de shops aan waar je de materialen kunnen kopen om je nieuwe skills verder uitoefenen.

Demonstraties, presentaties en Q&A’s!
Ook staan er bekende designers voor je klaar om je de nieuwste technieken te leren en de laatste trends te laten zien in het theater. Hier geven ze interactieve live demonstraties over bepaalde creatieve technieken. Ook hier is er ruimte voor een Q&A, dus neem al je brandende creatieve vragen met je mee! 

Crea College: interactieve workshops om jouw creatieve skills naar een hoger level te tillen!

Crea College in 2019:

Crea College Voorjaar Gorinchem 2019 is van 1 t/m 3 februari in Evenementenhal Gorinchem. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Crea College Najaar Gorinchem 2019 is van 27 t/m 29 september in Evenementenhal Gorinchem. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_Crea_College.png Instagram_Crea_College.png E-mail_Crea_College.png

Ben je een (potentiele) exposant? Klik dan hier om naar de speciale exposantenpagina te gaan.

Crea_College_-_Foto_1.jpg  Crea_College_-_Foto_3.jpg

Buttons_-_Meer_Informatie_2.png Buttons_-_Neem_Contact_op_2.png

Heeft u vragen over deze beurs?