Crea College Gorinchem

Crea College is het nieuwste element op Crea Weekend Gorinchem! Deze area staat volop in het teken van creativiteit en inspiratie. Iedereen is hier welkom die zijn creatieve vaardigheden naar een hoger level wil tillen!

Een dag vol creativiteit 
Volg een van de vele workshops op de vloer, ontdek hier de nieuwste trends bij de bloggers en vloggers en shop de mooiste materialen voor jouw creatieve hobby. Crea College is gericht op alle branches: scrapbooking, handwerken, handlettering, bullet journaling, bloemschikken, schilderen, bakken, mixed media, alles is mogelijk op Crea College! 

Workshops
Het sleutel woord van Crea College is: workshops. In de College area zijn er mini lokalen waarin je interactieve workshops kunt volgen over één van de hierboven genoemde creatieve hobby’s. Kijk snel naar het aanbod van komende editie:

Demonstraties, presentaties en Q&A’s!
Ook staan er bekende designers voor je klaar om je de nieuwste technieken te leren en de laatste trends te laten zien in het theater. Hier geven ze interactieve live demonstraties over bepaalde creatieve technieken. Ook hier is er ruimte voor een Q&A, dus neem al je brandende creatieve vragen met je mee! 

Crea College: interactieve workshops om jouw creatieve skills naar een hoger level te tillen!

Crea College in 2019:

Crea College Najaar Gorinchem 2019 is van 27 t/m 29 september in Evenementenhal Gorinchem. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Tickets Online Aan de deur
Volwassenen €7,- (excl. servicekosten) €9,-
Kinderen €3,50 (excl. servicekosten) €4,50

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_Crea_College.png Instagram_Crea_College.png E-mail_Crea_College.png

Ben je een (potentiele) exposant? Klik dan hier om naar de speciale exposantenpagina te gaan.

Crea_College_-_Foto_1.jpg  Crea_College_-_Foto_3.jpg


 Buttons_-_Neem_Contact_op_2.png

Heeft u vragen over deze beurs?