Crea College Gorinchem

Crea College is een community event waar vrienden elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe technieken van hun favoriete hobby kunnen leren. Demonstraties, workshops, Q&A's en heel veel creativiteit, hier draait uw deelname op Crea College om. Ontmoet hier uw volgers, leer nieuwe creatievelingen kennen en ga het gesprek aan. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw deelname! 

Een dag vol creativiteit 
Crea College staat volop in het teken van creativiteit en inspiratie. Als exposant/designer staat u klaar om de bezoeker de nieuwste trends en technieken te laten zien. Wat het extra uniek maakt is dat Crea College gericht is op alle branches, denk onder andere aan scrapbooking, handwerken, handlettering, bullet journaling, bloemschikken, schilderen, taarten en koekjes bakken, mixed media, kaarten maken, alles is mogelijk op Crea College!  

Klaslokalen
Op Crea College zijn er speciaal ingerichte klaslokalen waarin u als exposant/designer interactieve workshops kunt geven aan de bezoekers. De groepen zullen ongeveer bestaan uit 15-20 personen. Ruim een uur lang kunt u hun hier alles leren over een bepaalde creatieve vaardigheid. Eenmaal klaar lopen ze bij een van de vele creatieve stands (misschien ook wel die van u!) binnen waar ze de materialen kunnen kopen om deze nieuwe vaardigheden verder uitoefenen.

Demonstraties en een Meet & Greet!
Is een workshop geven niks voor u en laat u liever een demo zien in ons interactieve theater? Dit is ook mogelijk! Op Crea College staat een theater, waar bezoekers de hele dag door interactieve live demonstraties kunnen bekijken. De mogelijkheid om even rustig te gaan zitten en uw volgers te ontmoeten is er ook! Hier heeft u tijd om wat beter in gesprek te gaan en te praten over de nieuwste tips en tricks op creatief hobby gebied.

Kortom: er zijn eindeloos veel mogelijkheden om deel te nemen aan Crea College! Neem contact op om uit te zoeken wat het beste bij u past.

Crea College Gorinchem 2019 is van 27 september t/m 29 september in Evenementenhal Gorinchem. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:


Facebook_Crea_College.png Instagram_Crea_College.png E-mail_Crea_College.png

Crea_College_-_Foto_1.jpg  Crea_College_-_Foto_3.jpg

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Sterre Daans
Sterre Daans
Adviseur
+31 (0)183 - 680 659
Stuur mij een e-mail
Arina de Kreek
Arina de Kreek
Marketeer
+31 (0)183 - 680 687
Stuur mij een e-mail