Crea Weekend Najaar Gorinchem 2018

Demonstraties, workshops en creatief hobbymateriaal, hier draait uw deelname op Crea Weekend om. Crea Weekend is het event voor iedereen die van creativiteit en DIY houdt. Ontmoet uw doelgroep hier in een informele en persoonlijke sfeer. Wij helpen u graag met een tool die bij u past!

Dit voorjaar hebben we de eerste stappen gezet om Crea Weekend verder te ontwikkelen. Een nieuwe huisstijl en meer aandacht voor aankleding op de vloer. Crea Weekend zit in de lift: een groeiend aantal bezoekers, een gemiddeld cijfer van maar liefst 8,1 en lovende reacties vanuit belangrijke mediapartijen. Met deze energie gaan wij in het najaar door! U wilt toch ook onderdeel zijn van dit groeiende succes?

Wat kunt u verwachten tijdens Crea Weekend najaar Gorinchem?
- Een nieuw aanvullend evenement: Crea College – het workshop event van Nederland.
- Een verhuizing naar de grote hal beneden
- Verruiming van verschillende creatieve pleinen
- Uitbreiding samenwerkingen belangrijke mediapartners

Crea Weekend Najaar Gorinchem 2018 is van 5 oktober t/m 7 oktober in Evenementenhal Gorinchem. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_Crea_GO.png Instagram_Crea_GO.png E-mail_Crea_GO.png

Crea_GO_1.png Crea_GO_2.png Crea_GO_3.png

Buttons_-_Deelnemers.png   

Buttons_-_Meer_informatie.png Buttons_-_Sfeerimpressie.png Buttons_-_Boek_uw_stand.png Buttons_-_Neem_contact_op.pngNieuws

 AVG_Proof_Crea_Weekend.png 

Crea Weekend Najaar Gorinchem 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Nadine van Heijst
Nadine van Heijst
Adviseur
+31 (0)183 - 680 611
Stuur mij een e-mail
Manita Philipsen
Manita Philipsen
Adviseur
+31 (0)183 - 680 673
Stuur mij een e-mail
Arina de Kreek
Arina de Kreek
Marketeer
+31 (0)183 - 680 687
Stuur mij een e-mail