Crea Weekend Najaar Gorinchem 2019

Crea Weekend is een event voor iedereen die van creativiteit en DIY houdt. 
Of je nu ervaren bent, beginner of opzoek naar een nieuwe hobby; voor iedere creatieveling is er iets te doen!Doe inspiratie op…
Ieder jaar worden er verschillende creatieve activiteiten en workshops opgezet om de nieuwste trends en ontwikkelingen op creatief hobbygebied te introduceren. Meer informatie volgt hierover snel. Kom een mini-workshop naar keuze volgen en leer de fijne kneepjes van het vak van één van onze specialisten. Raak helemaal up-to-date en breid je creatieve vaardigheden verder uit. Aan het einde van de dag ga je naar huis met je eigen creatie en een berg aan nieuwe ideeën!

Shop till you drop.
Snuffel rond in een ruim aanbod aan toffe shops vol met creatieve materialen. Van handwerken, scrapbooking, handlettering en bakken tot woondecoratie, sieraden, haakwerken, schilderen en nog veel meer... Iedere creatieve hobby is op Crea Weekend vertegenwoordigd.

Crea College
Crea College is het nieuwste element op Crea Weekend Gorinchem! Deze area staat volop in het teken van creativiteit, inspiratie en vooral heel veel workshops! Iedereen is hier welkom die zijn creatieve vaardigheden naar een hoger level wil tillen. Lees hier meer.

Crea Weekend: het event voor iedereen met een creatieve hobby!

Crea Weekend Gorinchem is van 1 februari t/m 3 februari 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Tickets Online Aan de deur
Volwassenen €7,- (excl. servicekosten) €9,-
Kinderen €3,50 (excl. servicekosten) €4,50

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_Crea_GO.png Instagram_Crea_GO.png E-mail_Crea_GO.png

Ben je een (potentiele) exposant? Klik dan hier om naar de speciale exposantenpagina te gaan.

Crea_Weekend_Gorinchem_-_foto_1.jpg Crea_Weekend_Gorinchem_-_foto_2.jpg Crea_Weekend_Gorinchem_-_foto_3.jpg

Buttons_-_Sfeerimpressie.png Buttons_-_Neem_contact_op.png

Nieuws

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?