Crea Weekend Voorjaar Gorinchem 2019Demonstraties, workshops en creatief hobbymateriaal, hier draait uw deelname op Crea Weekend om. Crea Weekend is het event voor iedereen die van creativiteit en DIY houdt. Ontmoet uw doelgroep hier in een informele en persoonlijke sfeer. Wij helpen u graag met een tool die bij u past!

Afgelopen jaar hebben we de eerste stappen gezet om Crea Weekend verder te ontwikkelen. Een nieuwe huisstijl en meer aandacht voor aankleding op de vloer. Crea Weekend zit in de lift: een groeiend aantal bezoekers, een gemiddeld cijfer van maar liefst 8,1 en lovende reacties vanuit belangrijke mediapartijen. Met deze energie gaan wij door! U wilt toch ook onderdeel zijn van dit groeiende succes?

Wat kunt u verwachten tijdens Crea Weekend Voorjaar Gorinchem?
- Een aanvullend evenement: Crea College – het workshop event van Nederland.
- Ruimer opgezet in grote hal beneden
- Verruiming van verschillende creatieve pleinen
- Uitbreiding samenwerkingen belangrijke mediapartners

Crea Weekend Gorinchem is van 1 februari t/m 3 februari 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Niet in de gelegenheid om hierbij aanwezig te zijn? Zet dan alvast 27 t/m 29 september in uw agenda! Dan vind Crea Weekend Najaar Gorinchem 2019 plaats!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_Crea_GO.png Instagram_Crea_GO.png E-mail_Crea_GO.png

Crea_Weekend_Gorinchem_-_foto_1.jpg Crea_Weekend_Gorinchem_-_foto_2.jpg Crea_Weekend_Gorinchem_-_foto_3.jpg

Nieuws

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Sterre Daans
Sterre Daans
Adviseur
+31 (0)183 - 680 659
Stuur mij een e-mail
Arina de Kreek
Arina de Kreek
Marketeer
+31 (0)183 - 680 687
Stuur mij een e-mail