Crea Weekend Voorjaar Hardenberg 2019Demonstraties, workshops en creatief hobbymateriaal, hier draait uw deelname op Crea Weekend om. Crea Weekend is het event voor iedereen die van creativiteit en DIY houdt. Ontmoet uw doelgroep hier in een informele en persoonlijke sfeer. Wij helpen u graag met een tool die bij u past!

Dit voorjaar hebben we de eerste stappen gezet om Crea Weekend verder te ontwikkelen. Een nieuwe huisstijl en meer aandacht voor aankleding op de vloer. Crea Weekend zit in de lift: een groeiend aantal bezoekers, een gemiddeld cijfer van maar liefst 8,1 en mooie reacties vanuit belangrijke mediapartijen. Met deze energie gaan wij in het najaar door! U wilt toch ook deel zijn van dit groeiende succes? 

Wat kunt u verwachten tijdens Crea Weekend voorjaar Hardenberg?
- Uitgebreid handwerkplein met de laatste trends
- Vernieuwd horecaplein op de beursvloer
- Een aantal nieuwe creatieve pleinen waaronder een uitgebreid workshopplein voor jong en oud
- Uitbreiding samenwerkingen met belangrijke mediapartners
- Meer sfeer op de beursvloer

Crea Weekend Hardenberg 2019 is van 12 april t/m 14 april 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

  

Crea_Weekend_Hardenberg_-_foto_1.jpg Crea_Weekend_Hardenberg_-_foto_2.jpg Crea_Weekend_Hardenberg_-_foto_3.jpg


  

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Manita Philipsen
Manita Philipsen
Adviseur
+31 (0)183 - 680 673
Stuur mij een e-mail
Arina de Kreek
Arina de Kreek
Marketeer
+31 (0)183 - 680 687
Stuur mij een e-mail
Sterre Daans
Sterre Daans
Adviseur
+31 (0)183 - 680 659
Stuur mij een e-mail