Scrapbooking: doe je met ons mee?

Herinneringen of inspiratie bewaren op een leuke, fantasievolle en creatieve manier. Juist in de tijd van de digitalisering worden tastbare herinneringen steeds belangrijker. Een van de branches die wordt vertegenwoordigd op het Crea Weekend Voorjaar is Scrapbooking. Wij zijn groot fan van deze creatieve hobby. Doe jij met ons mee?
Met Scrapbooking kan je werkelijk echt alle kanten op. Je kan strak binnen de lijntjes blijven of juist alles rommelig door elkaar doen. Inspiratie beelden, foto’s, tape, handlettering of geknutselde elementen, je kan er van alles in kwijt. Je kan er helemaal je eigen draai aan geven en dat is wat wij er zo leuk aan vinden. Bekijk hier onder een paar leuke voorbeelden uitgekozen door ons.
Wij zijn van mening dat dit onderwerp natuurlijk niet mag ontbreken op de aankomende edities van het Crea Weekend. We hebben al een aantal toffe bedrijven aangetrokken die van alles rondom scrapbooking gaan aanbieden. Bekijk hieronder alvast een paar bevestigde namen en doe ook gelijk wat inspiratie op via ons pinterest bord.
Lavendel Lavendel Lavendel