De Groene Sector Vakbeurs HB 2018

De vakbeurs voor de groene branche

Ruim 250 exposanten | 18.000 bezoekers | Compleet platform | 19e editie

 

Bent u klaar voor de 19e editie van hét kennis- en contactmoment voor de groene branche? Noteer alvast in uw agenda: De Groene Sector Vakbeurs vindt weer plaats op  9, 10 en 11 januari 2018.

In de afgelopen 18 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. U ontmoet o.a. boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid uw groene netwerk uit. Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs 2018 heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot verandering en daarmee tot verbetering van uw bedrijfsvoering. Mis het niet!

Er zijn op dit moment nog geen toegangskaarten beschikbaar. Vanaf 24 november is het mogelijk om kaarten te bestellen via de button ‘kaarten bestellen’. In week 50 worden de gratis uitnodigingskaarten via de uitnodigingsservice verzonden. Indien u een kaart met een registratiecode ontvangt, kunt u zich registreren voor een gratis toegangskaart. Tijdens de beurs zijn de toegangskaarten à €20,- te koop aan de kassa.
We verwelkomen u graag!Bekijk hier de film van De Groene Sector Vakbeurs editie 2017

Bezoekersprofiel

De primaire bezoekersdoelgroep van De Groene Sector Vakbeurs bestaat uit:

Hoveniers
Grootgroenvoorzieners
Boomkwekerij
Boomverzorgers
Tuincentra
Gemeente/Overheid
Tuin- en landschapsarchitecten

Daarnaast maken ook bezoekers werkzaam op het gebied van bestrating, sociale werkvoorzieningen en vijveraanleg hun opwachting.

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 9 januari 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 10 januari 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 11 januari 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Sfeerimpressie De Groene Sector Vakbeurs 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

De Groene Sector Vakbeurs HB 2018

Heeft u vragen over deze beurs?