De Groene Sector Vakbeurs HB 2019

De vakbeurs voor de groene branche

Ruim 250 exposanten | 17.000 bezoekers | Compleet platform | 20e editie

    


Bent u klaar voor de 20e editie van hét kennis- en contactmoment voor de groene branche? Noteer alvast in uw agenda: De Groene Sector Vakbeurs vindt weer plaats op 15, 16 en 17 januari 2019.

In de afgelopen 19 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. U ontmoet o.a. boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid uw groene netwerk uit. Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs 2019 heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot verandering en daarmee tot verbetering van uw bedrijfsvoering. Mis het niet!

Bekijk hier de sfeerimpressie van editie 2018. Foto's en de aftermovie geven u een mooie indruk van de verschillende activiteiten tijdens de vakbeurs.


Bekijk hier de reportage van RTL Greenproject die is opgenomen tijdens De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg. Er werden verschillende innovaties besproken met medewerking van ICL Specialty Fertilizers, Jean Heybroek BV, Renki Op 't Root Groentechniek / Tractoren & Landbouwmachines, Roelofs Lemelerveld, 4WD Center Voets en Timin Systems.

 

 

Exposantenprofiel

Voor o.a. boomkwekers (Cash & Carry), producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines biedt deze vakbeurs volop ruimte en mogelijkheden om hun bedrijf in de spotlights te zetten.

Een overzicht van het exposantenprofiel: Levend groen, Gras en onderhoud, Gewasbescherming en meststoffen, Tuin- en parkmachines, Vijveraanleg, Inrichtingsmaterialen, Kennis, belangbehartiging, dienstverlening, personeelsbemiddeling, Gereedschap en toebehoren.

Bezoekersprofiel

De primaire bezoekersdoelgroep van De Groene Sector Vakbeurs bestaat uit:

Hoveniers
Grootgroenvoorzieners
Boomkwekerij
Boomverzorgers
Tuincentra
Gemeente/Overheid
Tuin- en landschapsarchitecten

Daarnaast maken ook bezoekers werkzaam op het gebied van bestrating, sociale werkvoorzieningen en vijveraanleg hun opwachting.

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 15 januari 2019 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 21.00 Programma volgt
Dag 2   woensdag 16 januari 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 17 januari 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Sfeerimpressie De Groene Sector Vakbeurs 2018

Mediapartners

Uitgelichte exposanten

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?