Elektro Vakbeurs 2018

    

Elektro Vakbeurs is al jaren dé plek waar de elektro professional in contact komt met alle disciplines van elektrotechniek. Als exposant ontmoet u in een ontspannen en ongedwongen setting de E-Installateur uit het Noorden en Oosten van Nederland.

Voor u het beste moment om uw relaties te spreken en nieuwe klanten te ontmoeten. We besteden deze editie veel aandacht aan onderwerpen als energietechniek en -management, domotica en beveiliging. We bieden binnen deze thema's ook verschillende mogelijkheden voor u om uw bedrijf te presenteren. Grijp deze kans en neem hiervoor contact op met de beursorganisatie. Exposanten profiteren deze editie extra omdat Elektro Vakbeurs schouder aan schouder staat naast Installatie vakbeurs. Bezoekers hebben toegang tot beide beurzen waardoor naast de Elektro specialist ook de totaal Installateur uw bedrijf bezoekt.

Week van de Installateur

De versmelting tussen de W- en de E-Installateur is een van de thema’s waar we veel aandacht aan schenken. Binnen dit kader organiseren we de Week van de Installateur. Een week die o.a. als doel heeft om de onschatbare waarde van de installateur te etaleren. Tijdens deze week organiseren we een aantrekkelijk programma die inzichten geeft in de toekomst van de totaal installateur. Denk aan integraal installeren, themaroutes ‘Energie & Duurzaamheid’ en ‘Thuistechnologie’, een bijeenkomst van UNETO VNI met onder andere CONNECT2025, TVVL met een lezing over Gelijkstroom en Fijnstof en diverse kennis- en praktijksessies én sprekers!

MEDIAPARTNERS

Ook dit jaar hebben diverse mediapartners zich verbonden aan Elektro Vakbeurs. 
Met trots presenteren wij onze mediapartners!De exclusieve beursspecial die bezoekers tijdens de beurs ontvangen, wordt verzorgd door onze mediapartner Elektropraktijk, het vakblad voor de elektrotechnisch installateur. Deze special, volledig in het teken van Elektro Vakbeurs, zal bij de ingang van de beursvloer verkrijgbaar zijn.
Ook u kunt hier uw deelname aan Elektro Vakbeurs extra onder de aandacht brengen! Bekijk hier meer informatie.

Daarnaast hebben diverse mediapartners zich verbonden aan Elektro Vakbeurs.

          OVERIGE INFORMATIE

Onderstaande informatie is van belang wanneer u exposant bent tijdens Elektro Vakbeurs.

Infomagazine

Visual

Infomagazine van deze beurs

Bekijk ons infomagazine en ontdek wat deze vakbeurs voor uw bedrijf kan betekenen. 

Uitgelicht

Aanvullende beursinformatie

DE VOORNAAMSTE REDEN OM DEEL TE NEMEN AAN ELEKTRO VAKBEURS:
1. Om leads te genereren
2. Om uw merk- en/of naamsbekendheid te vergroten
3. Om te netwerken
>> Van de exposanten die in 2017 hebben deelgenomen, geeft bijna 50% aan dit doel behaald te hebben!

BEZOEKERS OVER HET CONTACT MET U
Cijfers van bezoekers editie 2017
>> Bijna 80% geeft aan nieuwe contacten te hebben gelegd of waardevolle ontmoetingen te hebben gehad.
>> 
Zelfs ruim 60% is van plan een bezoek te brengen aan of contact op te nemen met een exposant na de beurs. 

WAT WORDT ER VAN U VERWACHT?
Ruim 75% van de bezoekers aan de editie in 2017 geeft aan tijdens de beurs advies van experts te willen ontvangen. U bent uitgenodigd om uw deelname extra kracht bij te zetten door het versterkken van informatie door middel van onderstaande punten. Wij gaan graag met u in gesprek om u het platform te geven dat u verdiend!

 • Demonstraties
 • Presentaties
 • Kennissessies

STAND BOEKEN
De stand verkoop is al in volle gang! Wij zien u graag invulling geven aan een van de beschikbare plekken.
Reserveer direct online uw stand.

DAAROM DÉ UITNODIGINGSSERVICE

 

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 11 september 2018 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 21.00

Om in te spelen op de marktontwikkelingen wordt 'Integraal installeren' ruimschoots onder de aandacht gebracht. Installateurs zijn vrij om een kijkje te nemen op beide beursvloeren (Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs), waar een groot aantal standhouders hun producten, systemen en noviteiten toont. Tevens wordt er een 'E&W installatie platform' ingericht, waar onder andere exposanten vertegenwoordigd zijn die zich al richten op zowel de E- als W-installateur.

Integraal installeren
13.00 - 21.00

In het LoopbaanCentrum worden met items zoals het zoeken en vinden van de juiste baan of de juiste medewerkers, ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden en carrieèrekansen, vraag en aanbod in de markt bij elkaar gebracht.

De volgende bedrijven vindt u in het LoopbaanCentrum: Tutorial, Avans Plus, Deltion Collega Zwolle, OTIB, Installatiewerk Noord-Oost, Stichting Collegiale In- en Uitleenservice, Building JobsMetechnica en Kenteq

LoopbaanCentrum
13.00 - 21.00

Diverse actuele thema's staan centraal tijdens de beurs. Door middel van themaroutes worden de onderwerpen 'Energie & Duurzaamheid' en 'Thuistechnologie' onder de aandacht gebracht. U kunt deze routes volgen waarbij u langs exposanten komt die zich bezig houden met deze thema's. 
Meer informatie volgt binnenkort.

Themaroutes
13.00 - 17.00

Na het succes van afgelopen jaren maakt ook de College Tour weer onderdeel uit van het beursprogramma. De tour is bedoeld voor mbo-leerlingen van de opleiding Elektrotechniek. 
Exposanten geven tijdens de tour een toelichting op hun bedrijfsvoering en vacatures. Exacte tijden volgen.


College Tour
14.00 - 16.00

Een betaalbare BENG met de nieuwe AZEB-methodiek; de kansen voor de installateur

Het EU project AZEB (Affordable Zero Energy Buildings) ontwikkelt de integrale methodiek om een betaalbare BENG te ontwikkelen. De 1e versie is zomer 2018 gereed. In deze workshop neemt het NL AZEB-team je mee in de hoofdlijnen. We onderzoeken wat deze werkwijze impliceert voor de installatie-adviseur en installateur: wat zijn kansen en wat zijn bijzondere uitdagingen in de periode die voor ons ligt? Ga mee op klantreis door het bouwproces en verkrijg inzicht hoe je als installatie-adviseur of installateur straks verschil kunt maken in het creëren van hoogwaardige en betaalbare (bijna) energieneutrale gebouwen. 

Meld u direct aan via www.dnaindebouw.nl om er zeker van de zijn dat u deze workshop niet mist!

    

Joyce van den Hoek Ostende en Harrie Beernink
15.30 - 16.15

Nieuwe regelgeving 2018 opbouw en gebruik van rolsteigers

Technische vakmensen werken regelmatig op hoogte met behulp van rolsteigers. Dat brengt risico’s en arbeidsongevallen met zich mee, met ieder jaar dodelijke slachtoffers en een groot aantal gewonden tot gevolg. De regels voor de opbouw van rolsteigers zijn daarom verscherpt, vanaf 1 januari 2018. 

Maar wat betekent dit voor u?
Volgens de nieuwe regels mag het platform van een rolsteiger pas worden betreden nadat het rondom beveiligd is met heupleuningen. Daarnaast moeten werkvloeren altijd van een boven- en tussenleuningen zijn voorzien en van een kantplank. Er zijn nieuwe systemen en opbouwmethoden ontwikkeld, om veilig werken met rolsteigers te verbeteren.

In deze praktijksessie leert u hoe u zo goed mogelijk in de praktijk aan de nieuwe regelgeving kunt voldoen.

II Mens & Werk
16.00 - 18.00

De toekomst begint vandaag!
In samenwerking met OTIB wordt er een inspirerende netwerksessie voor ondernemende vrouwen georganiseerd. De technische installatiebranche kent veel uitdagingen. Vrouwen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de gewenste veranderingen en andere oplossingen...
Daarom zijn vanaf 16.00 uur alle ondernemers vrouwen welkom om, onder t genot van een hapje en een drankje, zich te buigen over de te zetten stappen in en met het bedrijf. Desiree Kon, mede eigenaar en directeur Installatiebureau KON en zeer betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de Technische Installatiebranche, neemt u mee op het terrein van zorg, duurzame energie en duurzame inzetbaarheid van werknemers, werving en behoud van werknemers en het belang om vrouwelijke en mannelijke kenmerken optimaal te benutten! Ga samen met andere ondernemersvrouwen aan de slag om de branche meer te laten profiteren van de andere kijk en inbreng van vrouwen.

Schrijf u direct in via www.otib.nl/De_toekomst_begint_vandaag, om zeker te zijn dat u kunt deelnemen! VOL = VOL! 

  

Desiree Kon, mede eigenaar en directeur Installatiebureau KON
17.00 - 17.45

De RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan

De Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) geeft praktische handvatten om ongevallen en verzuim te voorkomen. Maar, hoe maakt u een RI&E die past bij uw bedrijf? Speciaal voor de technische installatiebranche, isolatiebranche en koudetechniek zijn twee digitaal branche-instrumenten beschikbaar: de bedrijfs-RI&E en de project-RI&E.

Met de project-RI&E ( V&G-plan ) kunt u voor ieder project de risico’s in kaart brengen en aangeven hoe u in dat project zorgt voor veiligheid en gezond werken. Niet alleen bij projecten waar de opdrachtgever dit vraagt (V&G-plan) maar ook voor ander (eigen) werk dat u op locatie doet.

In deze kennissessie wordt u in vogelvlucht meegenomen door de wereld van RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan en leert u de voordelen kennen van het werken met de digitale branche-instrumenten.

II Mens & Werk
18.30 - 19.15

Nieuwe regelgeving 2018 opbouw en gebruik van rolsteigers

Technische vakmensen werken regelmatig op hoogte met behulp van rolsteigers. Dat brengt risico’s en arbeidsongevallen met zich mee, met ieder jaar dodelijke slachtoffers en een groot aantal gewonden tot gevolg. De regels voor de opbouw van rolsteigers zijn daarom verscherpt, vanaf 1 januari 2018.

Maar wat betekent dit voor u?
Volgens de nieuwe regels mag het platform van een rolsteiger pas worden betreden nadat het rondom beveiligd is met heupleuningen. Daarnaast moeten werkvloeren altijd van een boven- en tussenleuningen zijn voorzien en van een kantplank. Er zijn nieuwe systemen en opbouwmethoden ontwikkeld, om veilig werken met rolsteigers te verbeteren.

In deze praktijksessie leert u hoe u zo goed mogelijk in de praktijk aan de nieuwe regelgeving kunt voldoen.

II Mens & Werk
19.30 - 20.15

De RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan

De Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) geeft praktische handvatten om ongevallen en verzuim te voorkomen. Maar, hoe maakt u een RI&E die past bij uw bedrijf? Speciaal voor de technische installatiebranche, isolatiebranche en koudetechniek zijn twee digitaal branche-instrumenten beschikbaar: de bedrijfs-RI&E en de project-RI&E.

Met de project-RI&E ( V&G-plan ) kunt u voor ieder project de risico’s in kaart brengen en aangeven hoe u in dat project zorgt voor veiligheid en gezond werken. Niet alleen bij projecten waar de opdrachtgever dit vraagt (V&G-plan) maar ook voor ander (eigen) werk dat u op locatie doet. 

In deze kennissessie wordt u in vogelvlucht meegenomen door de wereld van RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan en leert u de voordelen kennen van het werken met de digitale branche-instrumenten. 

II Mens & Werk
Dag 2   woensdag 12 september 2018 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 21.00

Om in te spelen op de marktontwikkelingen wordt 'Integraal installeren' ruimschoots onder de aandacht gebracht. Installateurs zijn vrij om een kijkje te nemen op beide beursvloeren (Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs), waar een groot aantal standhouders hun producten, systemen en noviteiten toont. Tevens wordt er een 'E&W installatie platform' ingericht, waar onder andere exposanten vertegenwoordigd zijn die zich al richten op zowel de E- als W-installateur.

Integraal installeren
13.00 - 21.00

In het LoopbaanCentrum worden met items zoals het zoeken en vinden van de juiste baan of de juiste medewerkers, ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden en carrieèrekansen, vraag en aanbod in de markt bij elkaar gebracht.

De volgende bedrijven vindt u in het LoopbaanCentrum: TutorialAvans PlusDeltion Collega ZwolleOTIBInstallatiewerk Noord-OostStichting Collegiale In- en UitleenserviceBuilding JobsMetechnica en Kenteq

LoopbaanCentrum
13.00 - 21.00

Diverse actuele thema's staan centraal tijdens de beurs. Door middel van themaroutes worden de onderwerpen 'Energie & Duurzaamheid' en 'Thuistechnologie' onder de aandacht gebracht. U kunt deze routes volgen waarbij u langs exposanten komt die zich bezig houden met deze thema's. 
Meer informatie volgt binnenkort.

Themaroutes
14.00 - 17.00

UNETO VNI organiseert tijdens de Week van de installateur een speciale bijeenkomst voor de installateur!

Alvast een tipje van de sluier

Onder ander de volgende onderwerpen komen aan bod:

 • CONNECT 2025 en wat betekent dit op korte termijn voor het installatiebedrijf
 • De nieuwe wettelijke certificeringsregeling voor gastechnische installateurs
 • en meer... 

Binnenkort meer informatie omtrent inhoud en aanmelden!

UNETO VNI bijeenkomst
15.30 - 16.15

Nieuwe regelgeving 2018 opbouw en gebruik van rolsteigers

Technische vakmensen werken regelmatig op hoogte met behulp van rolsteigers. Dat brengt risico’s en arbeidsongevallen met zich mee, met ieder jaar dodelijke slachtoffers en een groot aantal gewonden tot gevolg. De regels voor de opbouw van rolsteigers zijn daarom verscherpt, vanaf 1 januari 2018. 

Maar wat betekent dit voor u?
Volgens de nieuwe regels mag het platform van een rolsteiger pas worden betreden nadat het rondom beveiligd is met heupleuningen. Daarnaast moeten werkvloeren altijd van een boven- en tussenleuningen zijn voorzien en van een kantplank. Er zijn nieuwe systemen en opbouwmethoden ontwikkeld, om veilig werken met rolsteigers te verbeteren.

In deze praktijksessie leert u hoe u zo goed mogelijk in de praktijk aan de nieuwe regelgeving kunt voldoen.

II Mens & Werk
17.00 - 17.45

De RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan

De Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) geeft praktische handvatten om ongevallen en verzuim te voorkomen. Maar, hoe maakt u een RI&E die past bij uw bedrijf? Speciaal voor de technische installatiebranche, isolatiebranche en koudetechniek zijn twee digitaal branche-instrumenten beschikbaar: de bedrijfs-RI&E en de project-RI&E.

Met de project-RI&E ( V&G-plan ) kunt u voor ieder project de risico’s in kaart brengen en aangeven hoe u in dat project zorgt voor veiligheid en gezond werken. Niet alleen bij projecten waar de opdrachtgever dit vraagt (V&G-plan) maar ook voor ander (eigen) werk dat u op locatie doet. 

In deze kennissessie wordt u in vogelvlucht meegenomen door de wereld van RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan en leert u de voordelen kennen van het werken met de digitale branche-instrumenten. 

II Mens & Werk
18.30 - 19.15

Nieuwe regelgeving 2018 opbouw en gebruik van rolsteigers

Technische vakmensen werken regelmatig op hoogte met behulp van rolsteigers. Dat brengt risico’s en arbeidsongevallen met zich mee, met ieder jaar dodelijke slachtoffers en een groot aantal gewonden tot gevolg. De regels voor de opbouw van rolsteigers zijn daarom verscherpt, vanaf 1 januari 2018. 

Maar wat betekent dit voor u?
Volgens de nieuwe regels mag het platform van een rolsteiger pas worden betreden nadat het rondom beveiligd is met heupleuningen. Daarnaast moeten werkvloeren altijd van een boven- en tussenleuningen zijn voorzien en van een kantplank. Er zijn nieuwe systemen en opbouwmethoden ontwikkeld, om veilig werken met rolsteigers te verbeteren.

In deze praktijksessie leert u hoe u zo goed mogelijk in de praktijk aan de nieuwe regelgeving kunt voldoen.

II Mens & Werk
18.45 - 19.15

Van EPC naar BENG, wat zijn de gevolgen voor de installatie?
Binnenkort werken met niet meer met de EPC, maar wordt alle nieuwbouw BENG, dus (bijna) energieneutraal. De EPC-eis wordt vervangen door drie BENG-eisen. Wat betekent dat voor de installaties en hoe is de samenhang met gasloze nieuwbouw? En wat betekent het voor al die bestaande gebouwen? Welke nieuwe technieken worden toegepast, of blijft toch alles bij het oude?  Harm Valk licht de achtergrond van de BENG-eisen toe, geeft de hoofdlijnen van de nieuwe rekenmethode NTA 8800 en gaat in op de praktische consequenties voor de bouw- en installatiesector. Met speciale aandacht voor oplossingen die passen in een (aard)gasloze toekomst.

Aanmelden is niet nodig, u kunt vrij inlopen. 

Harm Valk - Nieman Raadgevende Ingenieurs
19.30 - 20.15

De RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan

De Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) geeft praktische handvatten om ongevallen en verzuim te voorkomen. Maar, hoe maakt u een RI&E die past bij uw bedrijf? Speciaal voor de technische installatiebranche, isolatiebranche en koudetechniek zijn twee digitaal branche-instrumenten beschikbaar: de bedrijfs-RI&E en de project-RI&E.

Met de project-RI&E ( V&G-plan ) kunt u voor ieder project de risico’s in kaart brengen en aangeven hoe u in dat project zorgt voor veiligheid en gezond werken. Niet alleen bij projecten waar de opdrachtgever dit vraagt (V&G-plan) maar ook voor ander (eigen) werk dat u op locatie doet. 

In deze kennissessie wordt u in vogelvlucht meegenomen door de wereld van RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan en leert u de voordelen kennen van het werken met de digitale branche-instrumenten. 

II Mens & Werk
Dag 3   donderdag 13 september 2018 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 21.00

Om in te spelen op de marktontwikkelingen wordt 'Integraal installeren' ruimschoots onder de aandacht gebracht. Installateurs zijn vrij om een kijkje te nemen op beide beursvloeren (Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs), waar een groot aantal standhouders hun producten, systemen en noviteiten toont. Tevens wordt er een 'E&W installatie platform' ingericht, waar onder andere exposanten vertegenwoordigd zijn die zich al richten op zowel de E- als W-installateur.

Integraal installeren
13.00 - 21.00

In het LoopbaanCentrum worden met items zoals het zoeken en vinden van de juiste baan of de juiste medewerkers, ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden en carrieèrekansen, vraag en aanbod in de markt bij elkaar gebracht.

De volgende bedrijven vindt u in het LoopbaanCentrum: TutorialAvans PlusDeltion Collega ZwolleOTIBInstallatiewerk Noord-OostStichting Collegiale In- en UitleenserviceBuilding JobsMetechnica en Kenteq

LoopbaanCentrum
13.00 - 21.00

Diverse actuele thema's staan centraal tijdens de beurs. Door middel van themaroutes worden de onderwerpen 'Energie & Duurzaamheid' en 'Thuistechnologie' onder de aandacht gebracht. U kunt deze routes volgen waarbij u langs exposanten komt die zich bezig houden met deze thema's. 
Meer informatie volgt binnenkort.

Themaroutes
15.30 - 16.15

Nieuwe regelgeving 2018 opbouw en gebruik van rolsteigers

Technische vakmensen werken regelmatig op hoogte met behulp van rolsteigers. Dat brengt risico’s en arbeidsongevallen met zich mee, met ieder jaar dodelijke slachtoffers en een groot aantal gewonden tot gevolg. De regels voor de opbouw van rolsteigers zijn daarom verscherpt, vanaf 1 januari 2018. 

Maar wat betekent dit voor u?
Volgens de nieuwe regels mag het platform van een rolsteiger pas worden betreden nadat het rondom beveiligd is met heupleuningen. Daarnaast moeten werkvloeren altijd van een boven- en tussenleuningen zijn voorzien en van een kantplank. Er zijn nieuwe systemen en opbouwmethoden ontwikkeld, om veilig werken met rolsteigers te verbeteren.

In deze praktijksessie leert u hoe u zo goed mogelijk in de praktijk aan de nieuwe regelgeving kunt voldoen.

II Mens & Werk
15.45 - 18.30

TVVL regio Oost Nederland en Noord Nederland nodigen je graag uit voor TVVL gezamenlijke lezing Gelijkstroom & Fijnstof. 
15.50 uur Inloop
16.00 uur Welkom door Anne Rozema (voorzitter regio Noord Nederland) & Richard Geerts (voorzitter regio Oost Nederland)
16.10 uur Lezing 1 Gelijkspanning= het energienet voor de 21ste eeuw
16.50 uur Korte pauze
17.00 uur Lezing 2.1 Nieuwe regelgeving luchtfilters gericht op fijnstof
17.40 uur Korte pauze
17.50 uur Lezing 2.2 Filtering van fijnstof in de praktijk
18.30 uur Einde

Meer informatie en aanmelden via de website.

TVVL
17.00 - 17.45

De RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan

De Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) geeft praktische handvatten om ongevallen en verzuim te voorkomen. Maar, hoe maakt u een RI&E die past bij uw bedrijf? Speciaal voor de technische installatiebranche, isolatiebranche en koudetechniek zijn twee digitaal branche-instrumenten beschikbaar: de bedrijfs-RI&E en de project-RI&E.

Met de project-RI&E ( V&G-plan ) kunt u voor ieder project de risico’s in kaart brengen en aangeven hoe u in dat project zorgt voor veiligheid en gezond werken. Niet alleen bij projecten waar de opdrachtgever dit vraagt (V&G-plan) maar ook voor ander (eigen) werk dat u op locatie doet. 

In deze kennissessie wordt u in vogelvlucht meegenomen door de wereld van RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan en leert u de voordelen kennen van het werken met de digitale branche-instrumenten. 

II Mens & Werk
18.30 - 19.15

Nieuwe regelgeving 2018 opbouw en gebruik van rolsteigers

Technische vakmensen werken regelmatig op hoogte met behulp van rolsteigers. Dat brengt risico’s en arbeidsongevallen met zich mee, met ieder jaar dodelijke slachtoffers en een groot aantal gewonden tot gevolg. De regels voor de opbouw van rolsteigers zijn daarom verscherpt, vanaf 1 januari 2018. 

Maar wat betekent dit voor u?
Volgens de nieuwe regels mag het platform van een rolsteiger pas worden betreden nadat het rondom beveiligd is met heupleuningen. Daarnaast moeten werkvloeren altijd van een boven- en tussenleuningen zijn voorzien en van een kantplank. Er zijn nieuwe systemen en opbouwmethoden ontwikkeld, om veilig werken met rolsteigers te verbeteren.

In deze praktijksessie leert u hoe u zo goed mogelijk in de praktijk aan de nieuwe regelgeving kunt voldoen.

II Mens & Werk
19.30 - 20.15

De RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan

De Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) geeft praktische handvatten om ongevallen en verzuim te voorkomen. Maar, hoe maakt u een RI&E die past bij uw bedrijf? Speciaal voor de technische installatiebranche, isolatiebranche en koudetechniek zijn twee digitaal branche-instrumenten beschikbaar: de bedrijfs-RI&E en de project-RI&E.

Met de project-RI&E ( V&G-plan ) kunt u voor ieder project de risico’s in kaart brengen en aangeven hoe u in dat project zorgt voor veiligheid en gezond werken. Niet alleen bij projecten waar de opdrachtgever dit vraagt (V&G-plan) maar ook voor ander (eigen) werk dat u op locatie doet. 

In deze kennissessie wordt u in vogelvlucht meegenomen door de wereld van RI&E, TRA, LMRA en V&G-plan en leert u de voordelen kennen van het werken met de digitale branche-instrumenten. 

II Mens & Werk

Opbouwdagen: zaterdag 8 september 2018 08:00 - 16.00 uur, maandag 10 september 2018 07:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 13 september 2018 21:15 - 00.00 uur, vrijdag 14 september 2018 07:00 - 12.00 uur

Bezoekersprofiel

DE BEZOEKER VAN ELEKTRO VAKBEURS IS ONDERNEMER OF IS WERKZAAM IN (ÉÉN VAN) DE VOLGENDE SECTOREN 

 Bouw (woningbouw, utiliteitsbouw)
 Energietechnie
 Industrie
 Installatietechniek (elektrotechnisch installatiebedrijf, totaal installatiebedrijf, overig installatiebedrijf)
 Onderwijs
 Overheid
 Woningbouwcorporaties
 Zakelijke dienstverlening

In de functie van:

 Adviseur / Consultant
 Bedrijfsleider / Management
 Calculator / Werkvoorbereider
 Domotica adviseur
 Directeur / Eigenaar
 Elektrotechnisch monteur/installateur
 Energielabel deskundige
 Groothandelaar
 Inkoper
 Onderhoudsmonteur
 Technische dienst
 Technisch tekenaar
 Totaalinstallateur
 Verkoper

 

Exposantenprofiel

OP ELEKTRO VAKBEURS ONTMOETEN FABRIKANTEN, IMPORTEURS, TOELEVERACIERS, GROOTHANDELAREN EN AANBIEDERS VAN ONDERSTAANDE GEBIEDEN DE INSTALLATEUR:

 E-Installatie
Installatiemateriaal, schakel- en contactmateriaal, sensoren, kabels, laag- en middenspanningsmateriaal, meet- en regelapparatuur, kasten- / paneelbouw en verdeelinrichtingen

 Gebouwautomatisering & Domotica
Domotica (woning), gebouwautomatisering (utiliteit), multimedia componenten, robots, data/telecom/ICT, automatiseringssystemen, toegangssystemen, besturingstechniek

 (Duurzame) Energie
Energie- en energiemanagement, zonne- en alternatieve energie, elektrowarmte, generatoren, smart grid solutions

 Verlichting
(LED)Lampen, buitenverlichting, binnenverlichting, noodverlichting, signaallampen, lichtreclame, armaturen

 Beveiliging
Beveiligingssystemen, schakelaars, melders

 Tools & Materieel
Materieel (bedrijfswagens, machines, etc.), gereedschappen

 Beeld & Geluid
Audiotechniek, communicatiesystemen, data/telecom/ICT

 Infra & Mobiliteit
Laadpalen, distributiesystemen, transformatoren

 Diensten & Kennis
ICT, fienstverlening (consultancy, certificering, advies, ontwerp, etc.), software, vakinformatie, opleidingen, vakbladen, detachering, BIM  

 

Sfeerimpressie Elektro Vakbeurs 2017

Actueel

Elektro Vakbeurs 2018

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Marit Roddenhof
Marit Roddenhof
Adviseur
+31 (0)523 - 289 844
Stuur mij een e-mail
Sandy Bergenhenegouwen
Sandy Bergenhenegouwen
Marketeer
+31 (0)523 - 289 877
Stuur mij een e-mail