Elektro Vakbeurs Gorinchem 2019

De Installateur van de Toekomst

Op 14, 15 en 16 mei 2019 komen in Gorinchem twee werelden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Daarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.

 

_________________________________________________________________________________

 

Tijdens deze dagen bieden we de installateur de kans om oplossingen te vinden op (toekomstige) vraagstukken en uitdagingen die ze tegenkomen op de werkvloer. Door praktische kennis aan te bieden over producten, diensten en wet- en regelgeving bereiden we de installateur in een korte tijd op zijn toekomst voor. Thema's die hierbij een rol gaan spelen zijn: Efficiënt werkenDuurzaamheid en Digitalisering. Wij dagen u uit het podium te pakken en met uw kennis en expertise de bezoeker te overtuigen van uw aandeel in deze toekomst..

 

Naast het kennisplatform wat Elektro Vakbeurs met de Installateur van de Toekomst creëert, blijft netwerken een belangrijke pijler in het beursconcept. U ontmoet al uw relaties uit zuidwest Nederland op één plek! Door zowel de bezoeker als de exposant te bedienen met een all-in concept kan in een informele sfeer, inclusief een hapje en een drankje, het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak. Zo krijgt u de kans om uw bestaande relaties te versterken en in een ongedwongen sfeer nieuwe relaties te ontmoeten.

 

_________________________________________________________________________________

 

   

 

 

  

Waarom deelnemen?

 CENTRALE LOCATIE U ontmoet installateurs uit zowel de E- als W-branche op een centrale locatie in het zuidwesten van het land.

 WAARDEVOLLE DOELGROEP U krijgt een podium om uw kennis te delen en uw innovaties te tonen aan een waardevolle doelgroep: de Installateur van de Toekomst!

 ONGEDWONGEN SFEER In een ongedwongen sfeer, inclusief een hapje en een drankje, krijgt u de kans uw relaties te ontmoeten.

 HAAL MEER UIT UW DEELNAME Uw deelname meer diepgang geven? Wij helpen u graag aan een tool die bij u past! Bijvoorbeeld een demonstratie en/of lezing in onze kennistheaters

 DIVERSE PROMOTIEMIDDELEN U krijgt de kans om uw zichtbaarheid op de beurs te vergroten met behulp van diverse promotiemiddelen. Denk aan een vlag bij de hoofdingang, bedrukte vloertegels, maar ook een koffietruck met uw logo en gepersonaliseerde bekers.

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Bezoekersprofiel

De bezoeker van Elektro Vakbeurs is voornamelijk werkzaam in onderstaande sectoren en functies:

Bezoekersfunctiessectoren_elektro_2.png

Exposantenprofiel

Op Elektro Vakbeurs ontmoeten fabrikanten, importeurs, toeleveranciers,
groothandelaren en aanbieders van onderstaande gebieden de bezoeker:

Sfeerimpressie Elektro Vakbeurs Gorinchem 2019

Aanvullende beursinformatie

Partners

 

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Aline Baas
Aline Baas
Adviseur
+31 (0)183 - 680 660
Stuur mij een e-mail
Eline Kuijsters
Eline Kuijsters
Marketeer
+31 (0)183 - 680 678
Stuur mij een e-mail