Elektro Vakbeurs Gorinchem 2019

De Installateur van de Toekomst

Op 14, 15 en 16 mei 2019 komen in Gorinchem twee werelden bij elkaar: de Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Daarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.

 

_________________________________________________________________________________

 

Tijdens deze dagen doet de installateur kennis op over producten, diensten en regel- en wetgeving die van toepassing zijn op zijn toekomst. Alle belangrijke ontwikkelingen in de E- & W-branche zullen behandeld worden en een podium krijgen. Denk aan onderwerpen zoals de Energietransitie, Personeel & Ondernemerschap en de rol van de Installateur 3.0. Als exposant kunt u hier een grote rol in spelen door uw kennis en expertise met de installateur te delen.

 

Naast het kennisplatform dat Elektro Vakbeurs met de Installateur van de Toekomst creëert, blijft netwerken een belangrijke pijler in het beursconcept. Door zowel de bezoeker als de exposante te bedienen met een all-in concept kan in een informele sfeer, inclusief een hapje en een drankje, het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak. Zo krijgt u de kans om tijdens deze dagen uw bestaande relaties te versterken en op een ongedwongen manier nieuwe relaties te ontmoeten. 

 

_________________________________________________________________________________

 

  

 

 

Waarom deelnemen?

  U krijgt een podium om uw kennis te delen en uw innovaties te tonen aan een waardevolle doelgroep: de Installateur van de Toekomst!

  U ontmoet deze drie dagen in een ongedwongen sfeer zowel de E- als de W-installateur, een breed publiek met overlappende interesses.

  De opties om uzelf te presenteren zijn talrijk. U kunt alleen een stand huren of uw deelname versterken met bijvoorbeeld een demonstratie
en/of lezing in onze kennistheaters. Wij helpen u graag met een tool die bij u past!

 U krijgt de kans om uw zichtbaarheid op de beurs te vergroten met behulp van diverse promotiemiddelen.
Denk aan een vlag bij de hoofdingang, bedrukte vloertegels, maar ook een koffietruck met uw logo en gepersonaliseerde bekers.

Exposantenprofiel

Op Elektro Vakbeurs ontmoeten fabrikanten, importeurs, toeleveranciers,
groothandelaren en aanbieders van onderstaande gebieden de bezoeker:

 

Bezoekersprofiel

De bezoeker van Elektro Vakbeurs is voornamelijk werkzaam in onderstaande sectoren en functies:

Sfeerimpressie Elektro Vakbeurs

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 14 mei 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 15 mei 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 16 mei 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Stef van Krieken
Stef van Krieken
Adviseur
+31 (0)183 - 680 648
Stuur mij een e-mail
Eline Kuijsters
Eline Kuijsters
Marketeer
+31 (0)183 - 680 678
Stuur mij een e-mail