Elektro Vakbeurs Hardenberg 2019

De ontwikkelingen in de E-installatiemarkt gaan razendsnel. Er zijn kansen en uitdagingen genoeg! Ook jij krijgt op korte termijn te maken met gebeurtenissen die een grote impact hebben op jou. Om daar goed op voorbereid te zijn geven we je op Elektro Vakbeurs toegang tot slimme toepassingen van producten en oplossingen die jouw werk makkelijker maken. Ook geven we je actuele informatie over de markt, waaronder de vele kansen. Neem alleen al ‘het combineren van specialismes’, en het zo effectief mogelijk samenwerken met toeleveranciers en klanten. Elektro Vakbeurs is het enige moment van 2018 waarop je alles hoort wat je behoeft. 

Met deze uitnodiging krijg je niet alleen een kijkje in de toekomst van jouw beroepsgroep, we geven je ook letterlijk toegang tot de Installatie vakbeurs, een titel die niet zonder reden tegelijkertijd plaatsvindt naast Elektro Vakbeurs. De versmelting tussen de W- en de E-Installateur is een van de thema’s waar we veel aandacht aan schenken. Dat de vakbeurzen in september schouder aan schouder staan geeft jou de mogelijkheid om naast schakel- en contactmateriaal, automatiseringssystemen, verlichting en beveiligingssystemen ook de nieuwste trends op het gebied leidingsystemen, lucht- en waterbehandeling, (warmte)pompen en sanitair te ontdekken! Bovendien tref je tijdens je beurswandeling vaklieden waarmee je mogelijk kunt samenwerken. 

Week van de installateur
Vakbeurs Installatie valt in de Week van de Installateur. Een week die o.a. als doel heeft om de onschatbare waarde van de installateur te etaleren. Tijdens deze week organiseren we een aantrekkelijk programma die je inzichten geeft in jouw toekomst. Denk aan integraal installeren, themaroutes ‘Energie & Duurzaamheid’ en ‘Thuistechnologie’, een bijeenkomst van UNETO VNI met onder andere CONNECT2025 en de betekenis op korte termijn voor jouw installatiebedrijf, TVVL met een lezing over Gelijkstroom en Fijnstof en diverse kennis- en praktijksessies én sprekers! OPENINGSTIJDEN: Dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 september van 13.00 tot 21.00 uur.


Exposantenprofiel

OP ELEKTRO VAKBEURS ONTMOETEN FABRIKANTEN, IMPORTEURS, TOELEVERACIERS, GROOTHANDELAREN EN AANBIEDERS VAN ONDERSTAANDE GEBIEDEN DE INSTALLATEUR:

 E-Installatie
Installatiemateriaal, schakel- en contactmateriaal, sensoren, kabels, laag- en middenspanningsmateriaal, meet- en regelapparatuur, kasten- / paneelbouw en verdeelinrichtingen

 Gebouwautomatisering & Domotica
Domotica (woning), gebouwautomatisering (utiliteit), multimedia componenten, robots, data/telecom/ICT, automatiseringssystemen, toegangssystemen, besturingstechniek

 (Duurzame) Energie
Energie- en energiemanagement, zonne- en alternatieve energie, elektrowarmte, generatoren, smart grid solutions

 Verlichting
(LED)Lampen, buitenverlichting, binnenverlichting, noodverlichting, signaallampen, lichtreclame, armaturen

 Beveiliging
Beveiligingssystemen, schakelaars, melders

 Tools & Materieel
Materieel (bedrijfswagens, machines, etc.), gereedschappen

 Beeld & Geluid
Audiotechniek, communicatiesystemen, data/telecom/ICT

 Infra & Mobiliteit
Laadpalen, distributiesystemen, transformatoren

 Diensten & Kennis
ICT, fienstverlening (consultancy, certificering, advies, ontwerp, etc.), software, vakinformatie, opleidingen, vakbladen, detachering, BIM  

 

Bezoekersprofiel

DE BEZOEKER VAN ELEKTRO VAKBEURS IS ONDERNEMER OF IS WERKZAAM IN (ÉÉN VAN) DE VOLGENDE SECTOREN 

 Bouw (woningbouw, utiliteitsbouw)
 Energietechniek
 Industrie
 Installatietechniek (elektrotechnisch installatiebedrijf, totaal installatiebedrijf, overig installatiebedrijf)
 Onderwijs
 Overheid
 Woningbouwcorporaties
 Zakelijke dienstverlening

In de functie van:

 Adviseur / Consultant
 Bedrijfsleider / Management
 Calculator / Werkvoorbereider
 Domotica adviseur
 Directeur / Eigenaar
 Elektrotechnisch monteur/installateur
 Energielabel deskundige
 Groothandelaar
 Inkoper
 Onderhoudsmonteur
 Technische dienst
 Technisch tekenaar
 Totaalinstallateur
 Verkoper

Actueel

Sfeerimpressie Elektro Vakbeurs Hardenberg 2018

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Elektro Vakbeurs Hardenberg 2019

Heeft u vragen over deze beurs?