Elektro Vakbeurs Hardenberg 2019

Elektro Vakbeurs is al jaren dé plek waar de elektro professional nieuwe ontwikkelingen en producten op het gebied van elektrotechniek komt ontdekken. Als exposant ontmoet u in een ongedwongen setting de E-Installateur uit het noordoosten van Nederland. Voor u het beste moment om uw relaties te spreken en nieuwe klanten te ontmoeten.

Een belangrijke marktontwikkeling waar wij op inspelen is de versmelting tussen de E- en W-installatie. Daarom vindt Installatie Vakbeurs tegelijkertijd met Elektro Vakbeurs plaats. Als exposant van Elektro Vakbeurs 2019 heeft u de mogelijkheid om op één dag zowel de W-installateur als de E-installateur te ontmoeten! Het is ook mogelijk om u te presenteren op het E+W installatie platform, het centrale gedeelte van beide beurzen wat zowel bij Installatie Vakbeurs als Elektro Vakbeurs hoort.

 

  

 

 Waarom deelnemen?

 REGIONAAL KARAKTER Binnen drie dagen ontmoet u installateurs uit zowel de E- als W-branche in het noordoosten van het land.

 WAARDEVOLLE DOELGROEP U krijgt een podium om uw kennis te delen en te netwerken met een waardevolle doelgroep: de Installateur van de Toekomst!

 ONGEDWONGEN SFEER In een ongedwongen sfeer, inclusief een hapje en een drankje, krijgt u de kans uw relaties te ontmoeten.

 HAAL MEER UIT UW DEELNAME Uw deelname meer diepgang geven? Wij helpen u graag aan een tool die bij u past! 

 DIVERSE PROMOTIEMIDDELEN U krijgt de kans om uw zichtbaarheid op de beurs te vergroten met behulp van diverse promotiemiddelen. Denk aan een vlag bij de hoofdingang, bedrukte vloertegels, maar ook een koffietruck met uw logo en gepersonaliseerde bekers.

 

 

Bekijk hier de aftermovie van Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg 2018

Exposantenprofiel

Op Elektro Vakbeurs ontmoeten fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, 
groothandelaren en aanbieders van onderstaande gebieden de bezoeker:

Bezoekersprofiel

De bezoeker van Elektro Vakbeurs is voornamelijk werkzaam in onderstaande sectoren en functies:

Bezoekersfunctiessectoren_elektro_2.png

Actueel

Sfeerimpressie Elektro Vakbeurs Hardenberg 2018

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Aline Baas
Aline Baas
Adviseur
+31 (0)183 - 680 660
Stuur mij een e-mail
Eline Kuijsters
Eline Kuijsters
Marketeer
+31 (0)183 - 680 678
Stuur mij een e-mail