Elektro Vakbeurs HB 2017

Kom thuis op Elektro Vakbeurs!
Het event waar alle disciplines van elektrotechniek thuiskomen.

Elektro Vakbeurs is thuiskomen voor Elektro professionals en zorgt ervoor dat u met een agenda vol afspraken en een hoofd vol inspiratie huiswaarts keert. Bovendien, met op zak een portefeuille vol nieuwe kansen! Als bezoeker bent u gegarandeerd van drie effectieve beursdagen, waarbij de gemoedelijke sfeer kenmerkend is. De ontspannen, ongedwongen setting tezamen met de belangrijke branche inzichten zijn de succesfactoren van deze beurs.

Twaalf, dertien en veertien december zijn de dagen die rood omcirkeld staan uw agenda als vakprofessional uit de elektrotechniek.
Een mooie afsluiter van het jaar en het enige event waar een beurs wordt gecombineerd met kennis, inspiratie, innovatie en beleving.

Alle disciplines van elektrotechniek (installatie, industrie en energie) komen samen tijden Elektro Vakbeurs 2017.
Het verbinden van machines en systemen zodat er intelligente, zelforganiserende netwerken ontstaan wordt steeds belangrijker binnen de elektrotechniek. En natuurlijk staat Smart Industry samen met vele ontwikkelingen binnen de sector op het programma.


Vernieuwde openingstijden: 13.00 - 21.00 uur

 

Bekijk hier de sfeerimpressie van Elektro Vakbeurs 2016 

Bezoekersprofiel

Exposantenprofiel

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 12 december 2017 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 21.00

Het beursprogramma volgt binnenkort. 

Elektro Vakbeurs
Dag 2   woensdag 13 december 2017 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 21.00

Het beursprogramma volgt binnenkort. 

Elektro Vakbeurs
Dag 3   donderdag 14 december 2017 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 21.00

Het beursprogramma volgt binnenkort. 

Elektro Vakbeurs

Aanvullende beursinformatie

Succesvolle Elektro Vakbeurs Hardenberg

De exposanten en organisatie van Elektro Vakbeurs blikken met tevredenheid terug op een geslaagde editie. De beurs vond eind november 2016 plaats. Ruim 10.000 brancheprofessionals bezochten Evenementenhal in Hardenberg. De markt kwam samen om te ontmoeten en te beleven. Met aandacht voor Smart Industry en loopbaanontwikkeling was er volop oog voor actualiteit. De standhouders hadden uitgepakt - met veelal zelfgebouwde stands - om hun doelgroep te ontvangen en te informeren over de steeds verder reikende mogelijkheden in de elektrotechniek.

College Tour

In samenwerking met het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het technische installatiebedrijf OTIB, was er in één van de beurshallen een LoopbaanCentrum gerealiseerd. Het centrum bracht vraag en aanbod bij elkaar met items als het zoeken en vinden van de juiste medewerkers, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen. Daarnaast namen ruim 350 laatstejaars MBO-leerlingen deel aan de College Tour op dinsdagmiddag.

 

Sfeerimpressie Elektro Vakbeurs 2016

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Elektro Vakbeurs HB 2017

Heeft u vragen over deze beurs?