Elektro Vakbeurs HB 2017

Noteer alvast in uw agenda: 12, 13 en 14 december 2017
Vernieuwde openingstijden: 13.00 - 21.00 uur

Ontmoeten en beleven! Daar draait het om bij Elektro Vakbeurs. Dé vakbeurs waar alle disciplines van elektrotechniek samenkomen: installatie, industrie en energie. In een ontspannen sfeer spreekt u bestaande relaties en legt u de basis voor nieuwe samenwerkingen. Machines en systemen zo verbinden dat er intelligente, zelforganiserende netwerken ontstaan wordt steeds belangrijker binnen de elektrotechniek. Laat u door vooruitstrevende organisaties informeren, inspireren en adviseren over vraagstukken uit de elektrotechniek.  

 

Bezoekersprofiel

Exposantenprofiel

 

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 12 december 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 13 december 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 14 december 2017 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

Succesvolle Elektro Vakbeurs Hardenberg

De exposanten en organisatie van Elektro Vakbeurs blikken met tevredenheid terug op een geslaagde editie. De beurs vond eind november 2016 plaats. Ruim 10.000 brancheprofessionals bezochten Evenementenhal in Hardenberg. De markt kwam samen om te ontmoeten en te beleven. Met aandacht voor Smart Industry en loopbaanontwikkeling was er volop oog voor actualiteit. De standhouders hadden uitgepakt - met veelal zelfgebouwde stands - om hun doelgroep te ontvangen en te informeren over de steeds verder reikende mogelijkheden in de elektrotechniek.

College Tour

In samenwerking met het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het technische installatiebedrijf OTIB, was er in één van de beurshallen een LoopbaanCentrum gerealiseerd. Het centrum bracht vraag en aanbod bij elkaar met items als het zoeken en vinden van de juiste medewerkers, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen. Daarnaast namen ruim 350 laatstejaars MBO-leerlingen deel aan de College Tour op dinsdagmiddag.

 

Sfeerimpressie Elektro Vakbeurs 2016

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Elektro Vakbeurs HB 2017

Heeft u vragen over deze beurs?