Familiedagen Gorinchem 2018

Genieten van een gezellig en betaalbaar dagje uit met uw hele familie? Kom dan naar de Familiedagen op D.V. 23, 24 en 25 oktober 2018 in Evenementenhal Gorinchem. Doe mee met diverse activiteiten, bezoek een ruim aanbod aan winkels en bedrijven en geniet van het muzikale podiumprogramma, dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Ontmoet gelijkgestemden en proef de gemoedelijke sfeer van Familiedagen; hét evenement voor de gereformeerde gezindte.

Bezoek Familiedagen in de herfstvakantie en laat u verrassen door een ruim aanbod aan interessante winkels en bedrijven. Doe inspiratie op, laat u adviseren en volg leuke workshops tijdens één van deze dagen. De vernieuwde pleinen, diverse podia en het kindervermaak vullen elkaar feilloos aan. Aanwezige branches zijn onder andere: mode, wonen, ondernemerschap, literatuur, gezondheid, religie, ontspanning en muziek.

Voor jong en oud is er volop vermaak tijdens Familiedagen. Ontspan bij het horen van de muzikale klanken op het hoofdpodium, vergaar extra kennis tijdens één van de presentaties in het kennistheater of loop langs bij één van de vele themapleinen. Uw kinderen kunnen al hun energie kwijt bij de uitgebreide kinderanimatie, er zijn deze editie activiteiten voor elke leeftijdscategorie!

Familiedagen: Ontmoet, geniet en ontspan met elkaar. Dit is hét dagje uit voor uw familie. 

Het event is tijdens 23 en 24 oktober geopend van 12:00 tot 20:00 uur en op 25 oktober van 10:00 tot 18:00 uur. Kaarten zijn online te koop, bekijk hier de toegangsprijzen.  LET OP! Per ingang van 1 september 2018 vraagt Evenementenhal €5,- parkeergeld. Weten waarom? Bekijk hier het nieuwe parkeerbeleid.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_FAM1.png Twitter_FAM1.png E-mail_FAM1.png

Bent u een (potentiele) exposant? Klik dan hier om naar de speciale exposantenpagina te gaan.

Familiedagen_2.png Familiedagen_3.png Familiedagen_1.png

  ButtonsFAM-Deelnemers2.png 

ButtonsFAM-MeerInformatie2.png ButtonsFAM-Sfeerimpressie2.png  ButtonsFAM-Contact2.png


Nieuws
   AVG_Proof_Familiedagen.png 

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?