Familiedagen Hardenberg 2019

Genieten van een gezellig en betaalbaar dagje uit met uw hele familie? Kom dan naar de Familiedagen op D.V. 21, 22 en 23 februari 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Doe mee met diverse activiteiten, bezoek een ruim aanbod aan winkels en bedrijven, ervaar het muzikale podiumprogramma en geniet van het all inclusive horeca concept. Ontmoet gelijkgestemden en proef de gemoedelijke sfeer van Familiedagen; hét evenement voor de gereformeerde gezindte.

NIEUW. Familiedagen is nu voor het eerst open van donderdag t/m zaterdag. Met de openstelling van de zaterdag hopen we nog meer families de mogelijkheid te geven om te komen.

Bezoek Familiedagen in de voorjaarsvakantie en laat u verrassen door een ruim aanbod aan interessante winkels en bedrijven. Doe inspiratie op, laat u adviseren en volg leuke workshops tijdens één van deze dagen. De vernieuwde pleinen, diverse podia en het kindervermaak vullen elkaar feilloos aan. Aanwezige branches zijn onder andere: mode, wonen, ondernemerschap, literatuur, gezondheid, religie, ontspanning en muziek.

Voor jong en oud is er volop vermaak tijdens Familiedagen. Ontspan bij het horen van de muzikale klanken op het hoofdpodium, vergaar extra kennis tijdens één van de presentaties in het kennistheater of loop langs bij één van de vele themapleinen. Uw kinderen kunnen al hun energie kwijt bij de uitgebreide kinderanimatie, er zijn deze editie activiteiten voor elke leeftijdscategorie!

Familiedagen: Ontmoet, geniet en ontspan met elkaar. Dit is hét dagje uit voor uw familie. 

Het event is op donderdag 21 februari en vrijdag 22 februari geopend van 12:00 tot 20:00 uur en op zaterdag 23 februari van 10:00 tot 17:00 uur.

Tickets Online Aan de deur
Familiekaart 
2 volwassenen & 3 kinderen t/m 12 jaar
€37,- (excl. servicekosten)   €40,-
Volwassenen vanaf 13 jaar €13,- (excl. servicekosten)   €15,-

Kinderen 5 t/m 12 jaar €8,- (excl. servicekosten)   €10,-

65+ €8,- (excl. servicekosten)   €10,-

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_FAM1.png Twitter_FAM1.png E-mail_FAM1.png

Bent u een (potentiele) exposant? Klik dan hier om naar de speciale exposantenpagina te gaan.

Familiedagen_Hardenberg_-_foto_4.jpg Familiedagen_Hardenberg_-_foto_5.jpg Familiedagen_Hardenberg_-_foto_6.jpg
Familiedagen Gorinchem 2018 - Beeld André Dorst

     ButtonsFAM-Sfeerimpressie2.png ButtonsFAM-Contact2.png

Samenwerkingspartners

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?