Familiedagen Lente Editie 2019

Genieten van een gezellig en betaalbaar dagje uit met uw hele familie? Kom dan naar de extra editie van Familiedagen op D.V. 30 april & 1 mei 2019 in Evenementenhal Gorinchem! Doe mee met diverse activiteiten, bezoek een ruim aanbod aan winkels en bedrijven, ervaar het muzikale podiumprogramma en geniet van het all inclusive horeca concept. Ontmoet gelijkgestemden en proef de gemoedelijke sfeer van Familiedagen; hét evenement voor de gereformeerde gezindte.

Familiedagen Lente Editie vind plaats ter ere van het 10 jarig bestaan van Familiedagen! Bent u er deze editie ook weer bij? Net zoals eerdere edities staat hier het dagje uit voor families uit de gereformeerde gezindte centraal. Elkaar ontmoeten, samen winkelen en meedoen met diverse activiteiten, dit alles in het thema Lente! Doe inspiratie op, laat u adviseren en volg leuke workshops tijdens één van deze dagen. De vernieuwde pleinen, diverse podia en het kindervermaak vullen elkaar feilloos aan. Aanwezige branches zijn onder andere: mode, wonen, ondernemerschap, literatuur, gezondheid, religie, ontspanning en muziek.

Beide dagen is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Om 17.00 uur sluit de beurs en kunnen de bezoekers én exposanten een hapje eten in ons buffetrestaurant. Om 19.00 uur gaan de deuren open naar het grote podium en kan er worden genoten van een prachtig avondconcert.

Familiedagen: Ontmoet, geniet en ontspan met elkaar. Dit is hét dagje uit voor uw familie. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_FAM1.png Twitter_FAM1.png E-mail_FAM1.png

Bent u een (potentiele) exposant? Klik dan hier om naar de speciale exposantenpagina te gaan.

Familiedagen_Hardenberg_-_foto_4.jpg Familiedagen_Hardenberg_-_foto_5.jpg Familiedagen_Hardenberg_-_foto_6.jpg
Familiedagen Gorinchem 2018 - Beeld André Dorst

   ButtonsFAM-Sfeerimpressie2.png ButtonsFAM-Contact2.png


Nieuws

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?