Familiedagen Lente Editie 2019

Speciaal ter ere van ons 10-jarig bestaan organiseren wij een extra editie Familiedagen, namelijk Familiedagen Lente Editie. Vier samen met ons dit jubileum. Naast de extra Familiedagen editie organiseren wij op 30 april 2019 een exclusief Familiedagen avondconcert. Tijdens dit concert brengen verschillende musici prachtige liederen ten gehore. Kom luisteren naar o.a. Mannenkoor Jong Jubilato en Hervormde Gemengde Zangvereniging Vox Jubilans. Wilt u hier graag heen? Neem dan contact met ons op voor de exposanten korting! 

Deelname aan Familiedagen Lente Editie geeft u de kans om ruim 10.000 bezoekers te ontmoeten en aan hen uw bedrijf te presenteren. Hiermee kunt u directe verkoop realiseren en uw naamsbekendheid vergroten. Wij helpen u graag met een plan dat bij uw bedrijf past! Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf extra in de spotlight te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een workshop, presentatie of demonstratie in het kennislokaal, naamsvermelding op de plattegrond of online logo plaatsing op onze website. Kijk voor de mogelijkheden op onze promotieflyer.

Deze speciale editie staat volop in het teken van beleving. Er is veel nieuwe animatie te vinden deze editie voor jong en oud, zoals:
Uitgebreide kinderanimatie met o.a. een kinderboederij & klimtoren;
Food & Family plein met allerlei kookworkshops & een bier proeverij;
Vernieuwd podiumprogramma met veel muziek & een uitdagende quiz;
- Kennislokaal met sessies van o.a. Kliksafe & Weet Magazine.

Beide dagen is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Om 17.00 uur sluit de beurs en kunnen de bezoekers én exposanten een hapje eten in ons buffetrestaurant. Om 19.00 uur gaan de deuren open naar het grote podium en kan er worden genoten van een prachtig avondconcert. Hiermee maken we samen Familiedagen tot een echte belevenis voor iedereen. Een compleet dagje uit met de hele familie, wie wilt dat nou niet?

Familiedagen Lente Editie 2019 is op D.V. 30 april & 1 mei in Evenementenhal Gorinchem.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_FAM1.png Twitter_FAM1.png E-mail_FAM1.png

Familiedagen_Hardenberg_-_foto_1.jpg Familiedagen_Hardenberg_-_foto_2.jpg Familiedagen_Hardenberg_-_foto_3.jpg


Nieuw!

    

Samenwerkingspartners

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Nadine van Heijst
Nadine van Heijst
Adviseur
+31 (0)183 - 680 611
Stuur mij een e-mail
Arina de Kreek
Arina de Kreek
Marketeer
+31 (0)183 - 680 687
Stuur mij een e-mail