Familiedagen Lente Editie 2019

De Lente editie organiseren we volgend jaar ter ere van ons 10 jarig bestaan! Hierbij hopen we natuurlijk dat u ook aanwezig bent. Net zoals tijdens de andere edities van Familiedagen staat het dagje uit voor de families uit de geformeerde gezindte centraal. Elkaar ontmoeten, samen winkelen en meedoen met diverse activiteiten! Het thema waar we ons op focussen is de lente waarbij we hopen ook buiten allerlei leuke activiteiten neer te kunnen zetten voor jong en oud. Daarnaast speelt ons podium een nog grotere rol en ontvangen we muzikaal talent uit vele streken van Nederland.

Beide dagen is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Om 17.00 uur sluit de beurs en kunnen de bezoekers én exposanten een hapje eten in ons buffetrestaurant. Om 19.00 uur gaan de deuren open naar het grote podium en kan er worden genoten van een prachtig avondconcert. Hiermee maken we samen Familiedagen tot een echte belevenis voor iedereen. Een compleet dagje uit met de hele familie, wie wilt dat nou niet?

Deelname aan Familiedagen Lente Editie geeft u de kans om ruim 10.000 bezoekers te ontmoeten en aan hen uw bedrijf te presenteren. Hiermee kunt u directe verkoop realiseren en uw naamsbekendheid vergroten. Wij helpen u graag met een plan dat bij uw bedrijf past! Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf extra in de spotlight te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een workshop, presentatie of demonstratie in het kennislokaal, naamsvermelding op de plattegrond of online logo plaatsing op onze website. Kijk voor de mogelijkheden op onze promotieflyer.

Familiedagen Lente Editie 2018 is op D.V. 30 april & 1 mei in Evenementenhal Gorinchem.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook_FAM1.png Twitter_FAM1.png E-mail_FAM1.png

Familiedagen_Hardenberg_-_foto_1.jpg Familiedagen_Hardenberg_-_foto_2.jpg Familiedagen_Hardenberg_-_foto_3.jpg

 Nieuws

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Nadine van Heijst
Nadine van Heijst
Adviseur
+31 (0)183 - 680 611
Stuur mij een e-mail
Arina de Kreek
Arina de Kreek
Marketeer
+31 (0)183 - 680 687
Stuur mij een e-mail
Sterre Daans
Sterre Daans
Adviseur
+31 (0)183 - 680 659
Stuur mij een e-mail