Kinderanimatie op Familiedagen Lente Editie

Voor iedereen is er volop vermaak tijdens Familiedagen Lente Editie. Ontspan bij het horen van de muzikale klanken op het hoofdpodium of ga los bij één van de vele workshops en activiteiten voor jong én oud! Lees hieronder van alles over de kinderanimatie!

Op avontuur bij Outline Travel
Uw kinderen kunnen de uitdaging aangaan bij Outline Travel. Behendig fietsen over de verschillende obstakels bij het mountainbike parcours, zo hoog klimmen als ze kunnen op de 10-meter hoge klimmuur, leren hoe ze pijlenboog moeten schieten en samen bouwen aan de hoogste toren van bamboe stokken!  

Ontdek de rustigere activiteiten
Wilt u een rustigere activiteit, maar wel uitdagend? Probeer dan de VR experience van Stichting HVC (Stichting Hulp voor Vervolgde Christenen). HVC biedt vervolgde christenen gerichte geestelijke en praktische ondersteuning.

Is uw kind toe een iets rustige activiteit dan staan 4kids-4crea en ’t Keramiekhuysje voor u klaar. Zij maken samen met u en uw kinderen een schitterend knutselstukje dat jullie mee naar huis kunnen nemen

Raak  alle energie kwijt
Probeer samen met uw kind bij Speedminton de pijlsnelle speedmintonsets uit of ga de strijd met elkaar aan bij het voetbalspel mét snelheidsmeter. Speel tegen elkaar en ontdekt wie het snelste is bij het voetbalspel.

Naast alle andere mooie mogelijkheden op het kinderplein staan ook springkussens voor de kinderen klaar. Spring, speel en maak plezier op verschillende springkussens op Familiedagen Lente Editie.

Spelen met dieren
Speciaal tijdens deze editie van Familiedagen is er een kinderboerderij aanwezig met onder andere dwerggeiten, kippen, eenden, ezel en een os. Kom op de kinderboerderij de dieren bezichtigen en aaien!