De deelnemerslijst voor Fest-Event groeit!

Wij zijn trots!
Er staan op dit moment al meer dan 50 deelnemers op de lijst voor de eerste editie van Fest-Event in Hardenberg op 24, 25 en 26 mei aanstaande.

De afgelopen maanden hebben diverse namen zich ingeschreven voor Fest-Event in Hardenberg. Onze accountmanagers Annie en Linda zitten niet stil en de deelnemerslijst groeit elke week met aanmeldingen van mooie stands uit verschillende branches.

Het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg zal in het weekend van 24, 25 en 26 mei gevuld worden met sfeervolle aankleding, goed gevulde pagotenten met de nieuwste producten en  diverse foodtrucks. Laat een toffe foto maken bij de Photobooth van Evenso, drink een lekker kopje koffie bij Baristini, neem een karikatuurtekening mee gemaakt door Maarten de Bruin of koop iets leuks bij Pure CHIQ. En dit zijn slechts enkele namen…

Kortom, beleef de zomer als nooit tevoren. Laat je verrassen, vermaken en verwonderen! Ga op ontdekkingstocht en geniet de hele dag van de nieuwste trends, lekker eten en drinken, interessante demonstraties, entertainment en heel veel meer.

Openingstijden Fest-Event
De eerste editie van Fest-Event is op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 op het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn elke dag van 10.00 tot 17.00 uur.