Fest-Event

    

Laat de zomer maar beginnen!

Beleef de zomer als nooit tevoren… op Fest-Event in Hardenberg. Laat je verrassen, vermaken en verwonderen, ga op ontdekkingstocht en geniet de hele dag van de nieuwste trends, lekker eten en drinken, workshops, entertainment en heel veel meer. Qua aanbod richten we ons op home & living, fashion & beauty, outdoor & garden, food & drinks en wellness & health. De opstelling is heel speels, waarbij foodtrucks en pagodetenten elkaar afwisselen. 

Ben jij erbij het weekend van 24, 25 en 26 mei aanstaande?!

 HET BRUISENDE OUTDOOR EVENT 
Fest-Event
is hét bruisende outdoor event voor jong en oud, waar van alles te zien, te doen en te beleven is. Struin op het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg langs prachtig ingerichte pagodetenten met mooie producten, handige noviteiten en de nieuwste zomertrends. Geniet van vrolijke zomerse kleuren, meterslange slingers met lampionnen, loungeplekken en een speelse indeling waarbij vele foodtrucks, tenten en sfeervolle aankleding elkaar afwisselen. We creëren een relaxte sfeer waar je ongedwongen koopjes kunt scoren, ontspannen en genieten van lekker eten en drinken, livemuziek en leuke kinderactiviteiten. Dit mag je niet missen!  

 TRENDY, AMBACHTELIJK, CREATIEF EN CULINAIR 
Wat je allemaal kunt verwachten tijdens Fest-Event? Wat dacht je van trendy producten en accessoires voor binnen en buiten, sieraden, beauty en fashion tot en met tijdloze kunst en lokale delicatessen? Ambachtelijk, creatief, culinair en natuurlijk ook gewoon heel leuk en lekker. En de kinderen ook die vervelen zich geen moment.

 KINDER ENTERTAINMENT 
Er is volop vertier voor de kinderen. Zo is er een draaimolen, springkussens en een karikatuurtekenaar. Ook verzorgt professor Bombasticus een leuke act. Tijdens zijn voorstelling doet deze ietwat losgeslagen professor allerlei chemische en maffe proefjes met onder andere sterrenstof, eenhoornpoeder en wolkensap. Bultje van de Beerze Bulten is ook van de partij en geeft een spetterende show op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei om 14:30 uur. Daarnaast zijn er oude ambachten als papierscheppen en oude boekdruk en kunnen de kinderen tussendoor de leukste foto's maken in Photobooth Betsie van Evenso Photo Booths. De meisjes kunnen bij de stand van Slubbers zelf leren haken en de jongens kunnen de bal zo hard mogelijk op de goal schieten bij het snelheidsdoel!  

 VOOR FIJNPROEVERS, VRIJBUITERS EN ECHTE LEVENSGENIETERS 
Bij vele foodtrucks kunt u genieten van vers bereidde hartige en zoete lekkernijen en drankjes zoals burgers, broodjes, wraps, maar ook poffertjes, gebak, stroopwafels en heerlijke koffie.

 FOODTRUCKFESTIVAL ZATERDAG 25 MEI 
Zaterdagavond 25 mei gaan we na een geslaagde beursdag vrolijk verder! In de avond blijft het foodtruckplein tot 21.00 uur geopend.
Lekker een hapje eten en drinken onder het genot van live-muziek terwijl de zon langzaam zakt!
Let op! De beursvloer is tijdens deze avond volledig afgesloten.
U kunt na een gezellig dagje shoppen, verder genieten van lekker versbereid eten, verfrissende drankjes en fijne live-muziek. 

      

Heb jij ook zin in een heerlijk dagje sfeervol, gezellig en ongedwongen shoppen in de buitenlucht?
Kom dan naar Fest-Event in Hardenberg; hét zomerse event voor fijnproevers, vrijbuiters en echte levensgenieters!

Voor de laatste updates, nieuwtjes en acties, volg ons op Facebook

 WE ZIEN U GRAAG OP 24, 25 EN 26 MEI OP HET BUITENTERREIN VAN EVENEMENTENHAL HARDENBERG! 

Aanvullende beursinformatie

OPENINGSTIJDEN

    Vrijdag 24 mei      10.00 - 17.00 uur  
Zaterdag 25 mei    10.00 - 17.00 uur
 *Foodtrucks & muziek 17.00 - 21.00 uur (Gratis - Stands gesloten)
Zondag 26 mei      10.00 - 17.00 uur

 

ENTREEPRIJZEN

Volwassenen (13+): € 7,-
Volwassenen (65+): € 4,-
Kinderen van 6-12 jaar: € 4,- 
Kinderen t/m 5 jaar: Gratis
*Parkeren: Gratis 

*Foodtruckfestival zaterdag 25 mei (17:00 - 21:00 uur): Gratis toegang 
Let op! Beursterrein gesloten 

 

Exposantenprofiel

 Home & Living                    Fashion & Beauty                        Outdoor & Garden                            Food & Drinks                                 Wellness & Health   

Actueel

Sfeerimpressie Fest-Event

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?