Fest-Event

Laat de zomer maar beginnen!

Beleef de zomer als nooit tevoren… op Fest-Event in Hardenberg. Het evenement dat al je zintuigen prikkelt. Laat je verrassen, vermaken en verwonderen, ga op ontdekkingstocht en geniet de hele dag van de nieuwste trends, lekker eten en drinken, workshops, entertainment en heel veel meer. Het wordt een mix van het populaire Winter Fair waar 15.000 mensen op afkomen en de welbekende Summer Fair. Qua aanbod richten we ons op home & living, fashion & beauty, outdoor & garden, food & drinks en wellness & health. De opstelling is heel speels, waarbij foodtrucks en pagodetenten elkaar afwisselen. 
Ben jij erbij op 24, 25 en 26 mei aanstaande?

 Het bruisende outdoor event 
Fest-Event is hét bruisende outdoor event voor jong en oud, waar van alles te zien, te doen en te beleven is. Struin langs prachtig ingerichte pagodetenten met fraaie producten, handige noviteiten en de nieuwste zomertrends. Verwacht vrolijke zomerse kleuren, meterslange slingers met lampionnen, loungeplekken en een speelse indeling waarbij vele foodtrucks, pagodetenten en sfeervolle aankleding elkaar afwisselen. We creëren een relaxte sfeer waar bezoekers ongedwongen koopjes kunnen scoren, ontspannen en genieten van lekker eten en drinken, livemuziek en leuke kinderactiviteiten. Dit mag je niet missen!  

 Trendy, ambachtelijk, creatief en culinair 
Wat je allemaal kunt verwachten tijdens Fest-Event? Wat dacht je van trendy producten en accessoires voor binnen en buiten, sieraden, beauty en fashion tot en met tijdloze kunst en lokale delicatessen? Ambachtelijk, creatief, culinair en natuurlijk ook gewoon heel leuk en lekker. En de kinderen ook die vervelen zich geen moment.

 Kinder entertainment 
Er is volop vertier voor de kinderen. Zo is er een draaimolen en verzorgd professor Bombasticus diverse acts. Tijdens zijn voorstelling doet deze ietwat losgeslagen professor allerlei chemische en maffe proefjes met onder andere sterrenstof, eenhoornpoeder en wolkensap. Deze act is één van de kinderactiviteiten, in aanloop naar Fest-Event wordt het volledige kinderentertainment bekend gemaakt. 

    

 Voor fijnproevers, vrijbuiters en echte levensgenieters! 
Bij vele foodtrucks kunt u genieten van vers bereidde hartige en zoete lekkernijen en drankjes zoals burgers, broodjes, wraps, maar ook poffertjes, gebak, stroopwafels en heerlijke koffie. Heb jij ook zin in een heerlijk dagje sfeervol, gezellig en ongedwongen shoppen in de buitenlucht?
Kom dan naar Fest-Event in Hardenberg; hét zomerse event voor fijnproevers, vrijbuiters en echte levensgenieters!

Voor de laatste updates, nieuwtjes en acties, volg ons op Facebook
 We zien u graag op 24, 25 en 26 mei bij Evenementenhal Hardenberg! 

Vermaak voor jong en oud op één plek

Vermaak voor jong en oud op één plek

Van leuke workshops tot genieten van iets lekkers op het terras en gezellige livemuziek. Ook de kinderen vervelen zich geen moment. Er is een draaimolen en Professor Bombasticus komt met zijn reizende laboratorium. Deze ietwat losgeslagen Professor doet allerlei chemische & maffe proefjes met o.a. eenhoornpoeder, sterrenstof en wolkensap. Een leuke act die uw kinderen zal verwonderen.

Trends

Trends

De leukste trendy producten en accessoires voor binnen en buiten vindt u op Fest-Event. Struin langs prachtig ingerichte pagodetenten met fraaie producten, geniet tussendoor van vers bereidde lekkernijen van diverse foodtrucks en van gezellige livemuziek en ontdek de nieuwste (zomer)trends.

Aanvullende beursinformatie

Entreeprijzen:
Volwassenen (vanaf 13 jaar): € 7,-
Kinderen van 6 - 12 jaar en 65+: € 4,-
Kinderen t/m 5 jaar: Gratis
Parkeren: Gratis 

Data & Openingstijden:
24, 25 en 26 mei

 

Exposantenprofiel

Fest-Event streeft naar een grote variatie in standhouders, te denken valt aan onderstaande producten en diensten: 

 Home & Living
 Fashion & Beauty 
 Outdoor & Garden
 Food & Drinks 
 Wellness & Health  

Actueel

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?