HortiContact GO 2018

De trots van de Nederlandse tuinbouw

Voorheen: Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem

500 exposanten | 16.000 bezoekers | 15editie - bewezen platform

De tuinbouwsector is Nederlands trots. We zijn wereldleider op het gebied van handel, kennis en productie. We hebben internationale focus en lopen voor met onze moderne hightech bedrijven. Bedrijven die steeds groter worden, complexer en innovatiever. Horti is de mooiste branche om in en voor te werken, daar zijn we het allemaal over eens. 

Trots zijn we! Op het ondernemerschap, de innovatie en samenwerkingen. Al vijftien jaar ontvangen we als vakbeurs de kanjers van de branche en zien wat voor innovatieve en creatieve kwaliteiten de Hollandse tuinbouwsector in huis heeft. Ondernemers die in Nederland en daar buiten alles geven en die ervoor zorgen dat de Nederlandse tuinbouwsector een bepalende speler is op de wereldmarkt. 

Dankzij u presenteren we al vijftien jaar elk jaar hét visitekaartje van de Nederlandse tuinbouw. Eerst onder de naam Tuinbouw Relatiedagen en nu onder de internationale naam HortiContact. Internationaal omdat Nederland de norm is en alle ogen gericht zijn op ons. Daar zijn we trots op! Neem 20-22 februari deel aan Horticontact in Gorinchem en voeg uw ervaringen toe aan 15 jaar HortiContact.

Ook deze editie biedt Evenementenhal in samenwerking met Hortinext starters de kans, tegen een zeer gereduceerd tarief, deel te nemen aan het Hortinext Start-up Paviljoen tijdens HortiContact. Lees er hier alles over.


 

Lees hier alles over de beurs in de beursspecialBekijk hier de terugblik inclusief de aftermovie en een verslag van HortiContact Tour 2017.
B 

Exposantenprofiel

Download hier het exposanten- en bezoekersprofiel van HortiContact 2017
Horti_pikto_web_1.jpg  Horti_pikto_web_2.jpg
Het grootste glastuinbouwplatform van Nederland verwelkomt onder andere fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- en tussenhandelaren uit de onderstaande segmenten:

 Bezoekersprofiel

Bezoekers van HortiContact komen vooral uit de sier- en groenteteelt (onder glas). Ook vindt u veel aanverwanten uit de tuinbouwsector op de beursvloer. Dit zijn bijvoorbeeld toeleveranciers van diensten of technieken.

Infomagazine

Visual

Infomagazine HortiContact 2018

Bekijk ons infomagazine en ontdek wat deze vakbeurs voor uw bedrijf kan betekenen. 

Aanvullende beursinformatie

Hortinext Start-up paviljoen
In samenwerking met Hortinext biedt Evenementenhal starters de kans, tegen een zeer gereduceerd tarief, deel te nemen aan het Hortinext Start-up Paviljoen tijdens HortiContact. Bent u een tuinbouwprofessional en bestaat uw bedrijf maximaal drie jaar, dan kunt u zich aanmelden voor het Hortinext Start-up Paviljoen. Een speciaal plein voor jonge, vooruitstrevende bedrijven die zich graag profileren in de wereld van de Nederlandse tuinbouwsector. Het Hortinext Start-up Paviljoen bestaat uit maximaal 14 deelnemers. Lees hier de uitgebreide informatie.

Partnerpakketten

Jaarlijks presenteren ruim 500 exposanten zich aan ruim 16.000 professionele bezoekers op meer dan 9.000 vierkante meter. HortiContact is hiermee de trots van de Nederlandse tuinbouw! Naast reguliere deelname met een stand kunt u op verschillende andere manieren onderdeel gaan uitmaken van de vakbeurs. HortiContact introduceert Partnerpakketten! U kunt kiezen uit Hospitality Partner, Event Partner, Promotie Partner of Combi Partner.
Lees hier alles over de verschillende mogelijkheden.  

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 20 februari 2018 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 14.30

MPS wil u graag informeren over de ontwikkelingen rondom certificering!

MPS heeft verschillende certificaten / labels zoals:
MPS GAP het leveringscertificaat voor de retail waarbij u traceerbaarheid, veiligheid, milieu en hygiëne waarborgt op uw kwekerij.
MPS SQ hierbij garandeert u sociaal verantwoorde werkomstandigheden op uw bedrijf.
MPS ProductProof is een transparantietool, waarmee u kunt aantonen welke werkzame stoffen er wel of niet aanwezig zijn op uw producten. Deze kunt u direct delen met uw afnemers.

Wat is de inhoud van deze certificaten, de praktische kanten en de meerwaarde voor uw bedrijf?

Wij brengen u ook op de hoogte van de nieuwste MPS ontwikkelingen zoals de consumentenwebsite www.volgjebloemofplant.nl en het uniforme MPS Vignet.

Aanmelden via Sandy van Ruijven: s.van.ruijven@my-mps.com of bel 06-201 34 469
Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden.

Bijeenkomst MPS GAP / MPS SQ / MPS ProductProof
Dag 2   woensdag 21 februari 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 22 februari 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: zaterdag 17 februari 2018 08:00 - 16.00 uur, maandag 19 februari 2018 07:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 22 februari 2018 21:15 - 00.00 uur, vrijdag 23 februari 2018 07:00 - 14.00 uur

Sfeerimpressie HortiContact 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Zij weten door hun uiteenlopende achtergronden haarfijn hoe u een succesvolle beurs organiseert. Een die naadloos aansluit bij uw boodschap én doelgroep. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Ramon Schlepers
Ramon Schlepers
Adviseur
+31 (0)523 - 289 822
Stuur mij een e-mail
Carolien van den Bosch
Carolien van den Bosch
Adviseur
+31 (0)523 - 289 826
Stuur mij een e-mail
Mignon Bosch
Mignon Bosch
Marketeer
+31 (0)523 -289 849
Stuur mij een e-mail
Bianca Leijrik
Bianca Leijrik
Marketeer
+31 (0)523 - 289 864
Stuur mij een e-mail