HortiContact GO 2018

De trots van de Nederlandse tuinbouw

Voorheen: Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem

ruim 500 exposanten | ruim 16.000 bezoekers | 15editie - bewezen platform  

De tuinbouwsector is Nederlands trots. We zijn wereldleider op het gebied van handel, kennis en productie. We hebben internationale focus en lopen voor met onze moderne hightech bedrijven. Bedrijven die steeds groter worden, complexer en innovatiever. Horti is de mooiste branche om in en voor te werken, daar zijn we het allemaal over eens.

Trots zijn we! Op het ondernemerschap, de innovatie en samenwerkingen. Al vijftien jaar ontvangen we als vakbeurs de kanjers van de branche en zien wat voor innovatieve en creatieve kwaliteiten de Hollandse tuinbouwsector in huis heeft. Ondernemers die in Nederland en daar buiten alles geven en die ervoor zorgen dat de Nederlandse tuinbouwsector een bepalende speler is op de wereldmarkt.

Dankzij u presenteren we al vijftien jaar elk jaar hét visitekaartje van de Nederlandse tuinbouw. Eerst onder de naam Tuinbouw Relatiedagen en nu onder de internationale naam HortiContact. Internationaal omdat Nederland de norm is en alle ogen gericht zijn op ons. Daar zijn we trots op! Bezoek 20-22 februari Horticontact in Gorinchem en ervaar wat ons de laatste 15 jaar tuinbouw heeft gebracht. Bekijk het dossier Trots.

 

 

   

 In week 5 2018 worden de gratis uitnodigingskaarten via de uitnodigingsservice verzonden. Indien u een kaart met een registratiecode ontvangt, kunt u zich registreren voor een gratis toegangskaart. Tijdens de beurs zijn de toegangskaarten à €20,- te koop aan de kassa.

Bezoekersprofiel

Bezoekers van HortiContact komen vooral uit de sier- en groenteteelt (onder glas). Ook vindt u veel aanverwanten uit de tuinbouwsector op de beursvloer. Dit zijn bijvoorbeeld toeleveranciers van diensten of technieken.

Exposantenprofiel

Download hier het exposanten- en bezoekersprofiel van HortiContact 2017
Horti_pikto_web_1.jpg  Horti_pikto_web_2.jpg
Het grootste glastuinbouwplatform van Nederland verwelkomt onder andere fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- en tussenhandelaren uit de onderstaande segmenten:

 Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 20 februari 2018 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 14.30

MPS wil u graag informeren over de ontwikkelingen rondom certificering!

MPS heeft verschillende certificaten / labels zoals:
MPS GAP het leveringscertificaat voor de retail waarbij u traceerbaarheid, veiligheid, milieu en hygiëne waarborgt op uw kwekerij.
MPS SQ hierbij garandeert u sociaal verantwoorde werkomstandigheden op uw bedrijf.
MPS ProductProof is een transparantietool, waarmee u kunt aantonen welke werkzame stoffen er wel of niet aanwezig zijn op uw producten. Deze kunt u direct delen met uw afnemers.

Wat is de inhoud van deze certificaten, de praktische kanten en de meerwaarde voor uw bedrijf?

Wij brengen u ook op de hoogte van de nieuwste MPS ontwikkelingen zoals de consumentenwebsite www.volgjebloemofplant.nl en het uniforme MPS Vignet.

Aanmelden via Sandy van Ruijven: s.van.ruijven@my-mps.com of bel 06-201 34 469
Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden.

Bijeenkomst MPS GAP / MPS SQ / MPS ProductProof
Dag 2   woensdag 21 februari 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 22 februari 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Sfeerimpressie HortiContact 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

HortiContact GO 2018

Heeft u vragen over deze beurs?