HortiContact GO 2019

De trots van de Nederlandse tuinbouw

  

ruim 500 exposanten | ruim 14.500 bezoekers | 16editie - bewezen platform | 19 - 21 februari 2019 | 13.00 - 21.00 uur 

De tuinbouwsector is Nederlands trots. We zijn wereldleider op het gebied van handel, kennis en productie. We hebben internationale focus en lopen voor met onze moderne hightech bedrijven. Bedrijven die steeds groter worden, complexer en innovatiever. Horti is de mooiste branche om in en voor te werken, daar zijn we het allemaal over eens. 

Trots zijn we! Op het ondernemerschap, de innovatie en samenwerkingen. Al 16 jaar ontvangen we als vakbeurs de kanjers van de branche en zien wat voor innovatieve en creatieve kwaliteiten de Hollandse tuinbouwsector in huis heeft. Ondernemers die in Nederland en daar buiten alles geven en die ervoor zorgen dat de Nederlandse tuinbouwsector een bepalende speler is op de wereldmarkt. 

Dankzij u presenteren we al 16 jaar elk jaar hét visitekaartje van de Nederlandse tuinbouw. Eerst onder de naam Tuinbouw Relatiedagen en nu onder de internationale naam HortiContact. Internationaal omdat Nederland de norm is en alle ogen gericht zijn op ons. Daar zijn we trots op! Bezoek 19-21 februari Horticontact in Gorinchem en ervaar wat ons de laatste 16 jaar tuinbouw heeft gebracht.

Bekijk hier de aftermovies van editie 2018. Door op de buttons te klikken opent u de aftermovie van HortiContact en de aftermovie van de HortiContact Tour.

  

Exposantenprofiel

 Het grootste glastuinbouwplatform van Nederland verwelkomt onder andere fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- en tussenhandelaren uit de onderstaande segmenten:

Bezoekersprofiel

Bezoekers van HortiContact zijn professionals uit de tuinbouwbranche die zich voornamelijk met glastuinbouw bezig houden, zoals glasgroenteteelt, snijbloementeelt, potplantenteelt en fruitteelt. Ook vindt u veel aanverwanten uit de tuinbouwsector op de beursvloer. Dit zijn bijvoorbeeld toeleveranciers van diensten of technieken. 

Bekijk het exposanten- en bezoekersprofiel van HortiContact Gorinchem 2018

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 19 februari 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 20 februari 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 21 februari 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

NIEUW op HortiContact 2019: HortiPackaging!

HortiContact presenteert in 2019 een geheel nieuwe themaroute: HortiPackaging. Middels deze route vinden bezoekers alles over verpakkingen, labeling en codering; hot items in de glastuinbouw. 

Voor meer informatie: www.hortipackaging.nl

NIEUW op HortiContact 2019: Soft Fruit Experience!

Een tweede nieuw themagebied op HortiContact 2019 is Soft Fruit Experience. Bezoekers vinden hier bedrijven die gespecialiseerd zijn in zachtfruit onder glas. In samenwerking met Janny Trouw (netwerkcoördinator LTO Glaskracht aardbei/zachtfruit) worden er interessante lezingen gegeven speciaal voor de zachtfruit sector onder glas. 

Lees meer

Sfeerimpressie HortiContact 2018

Mediapartner

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?