Nieuwe themaroute op HortiContact 2019: HortiPackaging

GORINCHEM – De zestiende editie van de glastuinbouwvakbeurs HortiContact breidt uit met een geheel nieuwe themaroute: HortiPackaging. Middels deze route kan de bezoeker alles vinden omtrent verpakkingen, labeling en codering. HortiPackaging richt zich op telers en kwekers, verpakkingsstations en handelshuizen.

“Verpakkingen, labeling en codering zijn hot-items in de tuinbouwsector”, legt Mariëlle Schonewille namens de beursorganisatie van HortiContact uit. “De bezoeker vindt hier alles over verpakkingen, labeling en codering; van producten en machines tot nieuwe verpakkingsmogelijkheden. Belangrijke thema’s als duurzaamheid, automatisering en de wensen en eisen van de markt komen ruimschoots aan bod.”

Beursorganisator Easyfairs organiseert ook Nederlands grootste verpakkingsbeurs Empack. “Daar profiteren we optimaal van. Alle kennis van verpakkingen hebben we in huis en daar maken we dankbaar gebruik van. Onze Empack-collega’s zijn nauw betrokken bij dit initiatief, zodat we HortiPackaging perfect kunnen lanceren op basis van alle wensen en behoeften uit de tuinbouwsector. Waar Empack gericht is op de brede verpakkingswereld, focust HortiPackaging zich puur op de tuinbouwsector”, aldus Schonewille. 

Al meer dan 15 jaar vormt HortiContact de Nederlandse trots van de glastuinbouw. HortiContact is met gemiddeld ruim 500 exposanten en meer dan 14.500 bezoekers de grootste sectorbeurs voor de glastuinbouw in Nederland. Bezoekers van HortiContact komen vooral uit de sier-, groente- en fruitteelt (onder glas). De vakbeurs is op 19, 20 en 21 februari 2019 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie: www.hortipackaging.nl