HortiHeroes Start-up Plein, het Starterspaviljoen en netwerken!

Tijdens de 16e editie van HortiContact in Gorinchem staat een deel van de eerste etage in het teken van het HortiHeroes Start-up Plein, het Starterspaviljoen en een netwerkarea.

Het Starterspaviljoen
In het Staterspaviljoen staan zes startup bedrijven die zichzelf graag willen presteren tijdens een internationale vakbeurs als HortiContact. De startende ondernemingen zijn: Aponix vertical barrel – 3D-NFT, 2Grow BVBA, Aqua4D-Lescrauwaet B.V., Beacon Fields, Rosa Werkt en SCHOLLGLAS Nederland B.V. Neem een kijkje in het Starterspaviljoen en zie wat deze zes nieuwkomers toevoegen aan de prachtige tuinbouwbranche in Nederland.

HortiHeroes Start-up Plein
Vanuit HortiHeroes zijn er tijdens de beurs 4 startups aanwezig; PATS Indoor Drone Solutions, Skelex B.V., Webflight/Makerstreet en POWERthePLANT. Ook HortiHeroes zelf zal twee dagen aanwezig zijn op de eerste etage voor eventuele vragen of tips. De startups geven gedurende de drie beursdagen tussendoor enkele demonstraties en korte presentaties. Een greep uit de producten en diensten van de HortiHeroes startups: kleine drones die direct vliegende plaaginstecten elimeren, hulp bij de digitale transitie of disruptieve innovaties en op maat gemaakte passieve exoskeletoplossingen. Absoluut de moeite waard om een bezoek te brengen.

Netwerkarea
Uiteraard kan een netwerkarea niet ontbreken tijdens HortiContact. Deze vind u dit jaar op de eerste etage in de buurt van de diverse themagebieden en startups. Bezoek de netwerkarea en versterk uw bestaande contacten en leg de basis voor nieuwe.