Infra Relatiedagen HB 2020

Op 4, 5 en 6 februari 2020 vindt de 21ste Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt op deze driedaagse vakbeurs. De twintigste editie van Infra Relatiedagen is op 5, 6 en 7 februari 2019 bezocht door 16.340 bezoekers. Dat zijn er ruim 300 meer dan vorig jaar. Onder alle bezoekers waren ook 410 studenten aanwezig. 

Toekomstdag afgelopen editie

Tijdens de Toekomstdag hebben ruim 350 studenten de collegetour bewandeld, waarbij ze langs acht verschillende exposanten kwamen. Deze exposanten hadden een educatief spelelement in hun stand en de route eindigde op het Toekomstplein. Hier stond een goodiebag klaar voor de studenten. Ook was hier ruimte voor spel en entertainment. Zo verzorgde Volandis in samenwerking met Savantis een Pubquiz, waar onder meer thema's als 'veilig werken' en 'kijk vooruit' centraal stonden.

Benieuwd naar de vorige editie? Klik hier voor een terugblik!

Winnaar Innovatie Award 2019

Dit jaar reikte de organisatie een Innovatie Award uit voor het meest innovatieve product. De vakjury bestaande uit Ivo Ketelaar uitgever van InfraSite Network en de bezoekers waren het er unaniem over eens dat Bam Infra, met het product 'doorgronden met een digitale bril', de winnaar moest worden.

Volgens de vakjury: "Deze innovatie combineert verschillende bronnen om een al decennia bestaand probleem voor de infra op te lossen; het inzichtelijk maken waar kabels en leidingen in de bodem liggen en onder meer graafschades voorkomen. De impact op het dagelijks werk in de infra is in potentie groot." Op nummer twee is Van Rens Mobiliteit geëindigd met Veilige Fietspaden. De derde plek ging naar GBN Groep.

Mogelijkheden 2020

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de volgende editie in 2020? Neem dan contact op met de beursorganisator Kim Strijker,
telefoon 0523 -289869 of klik of de onderstaande button

Aftermovie

Volg Infra Relatiedagen op:

 

 

 

Aanvullende beursinformatie

Clustering van de hallen


Voor de aankomende editie zijn de zeven hallen geclusterd per segment. Zo kan de bezoeker de beurs gerichter bezoeken en wordt uw zichtbaarheid vergroot.

  

Hal 1: Infra Algemeen

Hal 2: Wegenbouw & Aannemerij

Hal 3: Wegenbouw & Aannemerij

Hal 4: Waterbouw

Hal 5: Infra Algemeen

Hal 6: Infra Algemeen + Materiaal & Machines

Hal 7 Materiaal & Machines

  Waarom deelnemen aan Infra Relatiedagen? 

     Infra Relatiedagen biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U bereikt uw doelgroep uit het Noorden en Oosten van Nederland.

Veelzijdige en dynamische presentatie

  De manieren om te presenteren zijn talrijk. Tijdens Infra Relatiedagen kunt u een stand huren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw deelname te versterken met bijvoorbeeld demonstraties en/of lezingen. Niks is ons te gek. Wij denken graag met u mee! 

Vergroot uw zichtbaarheid

Binnen Easyfairs Evenementenhal hebben we diverse “promotiemiddelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer body te geven. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek in de voetgangerstunnel, het presenteren van uw bedrijfsauto in de vijver, vloertegels voorzien van uw bedrijfslogo, het verzorgen van keycords inclusief logo, toiletreclame en meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marketeer. 

NIEUW: Easygo, een geïntegreerd onderdeel van uw beursdeelname 

EasyGo is een servicepakket en biedt nieuwe features, gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Het maakt onderdeel uit van het standaardaanbod van Easyfairs, maar wij geven u de keuze welk pakket het beste aansluit bij uw doelstellingen. Klik hier voor meer informatie. 

Beursdagen:

Dinsdag 4 februari 13:00 -21:00 uur

  Woendag 5 februari 13:00 -21:00 uur

Donderdag 6 februari 13:00 -21:00 uur

 

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Actueel

Bezoekersprofiel

De volgende doelgroepen weten de weg naar Infra Relatiedagen te vinden:

 • Gemeenten 
 • Overheid
 • Projectontwikkelingsbureaus
 • Architecten
 • Rijkswaterstaat
 • Aannemerij
 • Onderaannemerij
 • Waterschappen
 • Provincies
 • Toeleveranciers

Sfeerimpressie Infra Relatiedagen 2019

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdige beursorganisator staat voor u klaar. Zij buigt zich over uw deelname. Door haar veelzijdige achtergrond weet zij samen met haar medewerker marketing & communicatie haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Kim Strijker
Kim Strijker
Adviseur
+31 (0) 523 - 289 869
Stuur mij een e-mail
Miranda Vrieling
Miranda Vrieling
Marketeer
+31 (0)523 - 289 806
Stuur mij een e-mail