Welk bedrijf wint de DIA Innovation Award 2018? Breng je stem uit tijdens de Infra Relatiedagen.

6, 7, 8 februari 2018
stemmen in de stands van de deelnemers

8 februari 2018: presentaties en uitreiking award
17.00-18.00 uur Kennisarena

Tijdens de beurs kun je jouw stem uitbrengen op één van de vernieuwende en onderscheidende bedrijven in Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit die deelnemen aan de verkiezing van de DIA Innovation Award 2018. Je herkent de deelnemende exposanten aan een grote witte Volandis ballon aan hun stand op de beursvloer. Stemmen doe je met het stemformulier in de stand van de deelnemende bedrijven. Op donderdagmiddag 8 februari maken we de balans op. Dan presenteren de genomineerde top4 ondernemers hun product of dienst in Werk veilig, Houd plezier of Kijk vooruit in de Kennisarena. Aansluitend beoordeelt de vakjury de deelnemers op basis van de publieksstemmen en de presentatie, en reiken wij de DIA Innovation Award 2018 uit aan de winnaar.

Wie zijn de kandidaten voor de DIA Innovation Award 2018?

Voor de innovatieprijs 2018 welke uitgereikt zal worden op de infra relatiedagen te Hardenberg
hebben zich al vier exposanten gemeld:

  • Roelofs beheer BV uit Den Ham houden zich in de breedste zin van het woord bezig met innovatie op het gebied van recycling, klimaatneutraal werken en gezondheid van hun medewerkers. Duurzame inzetbaarheid is bij Roelofs onderdeel van de actieve MVO-strategie van het bedrijf.
  • Sherpa Mini-loaders uit Nistelrode zijn al jaren actief op het gebied van kleine mechanische hulpmiddelen en mini loaders voor de bouw en infra, zoals bv de elektrische mini-loader met sloophamer voor sloopwerk in besloten ruimtes. Dit bedrijf heeft een duidelijk doel voor ogen. Een bijdrage leveren aan de verbetering van arbeidsomstandigheden, door zwaar werk gemakkelijker, lichter, sneller en schoner te maken.
  • Nimatech uit Zeewolde maakt diverse hulpstukken om machinaal straten van zowel klinkers al tegels uit te kunnen voeren en zorgt er zo voor dat het werk van de straatmaker en operman een stuk makkelijker en lichter wordt. Nimatech wil ook het portal met informatie en advisering naar straatmakers, steenfabrikanten en aannemers, via website en met een gevarieerd cursusaanbod.
  • Oosterhof Holman Infra uit Grijpskerk heeft veiligheid en gezondheid van hun medewerkers hoog in het vaandel staan, wat resulteert in actief begeleiden en opleidingen van hun medewerkers om zo veiliger en gezonder te kunnen werken. Het waarmaken van ambities begint immers met de juiste medewerkers op de juiste plek, die voortdurend worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen in het belang van henzelf, organisatie, klant, markt en omgeving.

 

 

*Montarent & Wall-Ling: winnaard DIA Award 2017

Breng je stem uit en maak kans op een dinerbon!

Als je je stem uitbrengt voor het meest onderscheidende en vernieuwende bedrijf op Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit, maak je kans op een mooie prijs. Onder alle stemmers verloten wij een dinerbon voor twee. Dus vul het formulier in bij de stand van de deelnemende exposant en zorg dat jouw contactgegevens juist ingevuld zijn. Vragen over deze verkiezing? Neem dan contact op met Volandis. Stuur een mail naar j.hermans@volandis.nl.