Even voorstellen: de Knipscheer Groep!

In de komende weken zullen diverse exposanten van Infra Relatiedagen zich aan u voorstellen. Hier leest u meer over de Knipscheer Groep!

Even voorstellen: de Knipscheer Groep.

De Knipscheer groep vertegenwoordigd drie bedrijven, namelijk Knipscheer Infrastructuur, Rail-Infra en Infra-clean. Knipscheer groep onderscheidt zich van de rest doordat iedere zusteronderneming zijn eigen specialisme heeft. Zo is Infrastructuur gespecialiseerd in civiele betonbouw, vloeistofdichte vloeren en figuratiebeton. Rail-Infra is specialist in realisatie van geluidschermen, en Infra-Clean kan helpen bij het schoonmaken van buitenruimtes, verwijderen van graffiti en gevelreiniging. Dit van oorsprong Flevolandse bedrijf heeft jarenlange ervaring en heeft meerdere vestigingen in Noord Nederland. Naast de daadwerkelijke uitvoeringen van projecten zijn ze ook betrokken bij de voorbereiding van projecten. Door hun ruime maar gespecialiseerde werkpakket ontzorgen ze de klant zoveel mogelijk.

 Omdat Knipscheer Groep haar specialismen in diverse bedrijven heeft ondergebracht is het mogelijk om in korte lijnen te communiceren en worden kwaliteit & service gewaarborgd. Deze aspecten vindt Knipscheer Groep erg belangrijk als het gaat om haar (potentiële) klanten en bezoekers van de beurs. Op Infra Relatiedagen zullen zij hun specialismen tonen en nader toelichten. Ze vertellen u graag wat ze voor u kunnen betekenen!

Voor meer info, zie: http://knipscheer.com/