Dit is OR-Quest!

Even voorstellen: OR-Quest.

Aangenaam! Met ieder zijn eigen specialisme binnen de technische arbeidsmarkt brengt Or-Quest bedrijven, projecten én professionals verder. Dit wordt gedaan vanuit de kernwaarden plezier, aandacht, originaliteit en betrouwbaarheid. Or-Quest gelooft in hun mensen. Daarom wordt er geïnvesteerd in hun groei. Zodat ze hun eretitel waarmaken: Gouden Krachten voor de opdrachtgevers. En sterker nog: Gouden Krachten die de wereld van bouw, infra en techniek nog mooier maken.

 Alle activiteiten zijn gebundeld in de Gouden Kracht Garantie. Er worden vier pijlers onderscheiden; de aandacht die je krijgt, het grote netwerk, je persoonlijke groei en de waardering en respect die je krijgt. Zo krijg je een eigen carrièrecoach die je ondersteund tijdens de gouden periode. Je krijgt de kans om aan hun hard en soft skills te werken bij de Or-Quest Academy, het grote netwerk wordt met je gedeeld om je toekomstperspectieven te verbreden én er wordt geluisterd naar je wensen.  

 Or-Quest is een innovatief bedrijf dat graag op nieuwe ontwikkelingen inspeelt. Zo werd er in oktober een seminar over klimaatverandering georganiseerd, omdat dit een onderwerp is dat iedereen aan gaat. Innovatie is voor Or-Quest zeer belangrijk, omdat er daardoor kan worden ingespeeld op de uitdagingen die er liggen. Door middel van interactieve sessies worden er samen ideeën bedacht.

 Over innovaties en veranderingen gesproken, dit jaar heeft Or-Quest een gave espressobar op de stand staan. Twee baristas zetten 5, 6 en 7 februari overheerlijke koffie voor je. En dit met gave latte art. Zo kunnen ze zelfs jouw eigen gezicht kopiëren. In de middag zal er een zoete versnapering voor bij de koffie zitten en in de avond een lekker afzakkertje. Or-Quest staat graag voor je klaar om tijdens zo’n overheerlijke koffie de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Er is namelijk een gezamenlijk doel: de wereld van de bouw, infra en techniek nog mooier maken.