Wij zijn Versluis Infra, aangenaam!

Versluis Infra stelt zich aan u voor middels een gastblog! Lees meer.

PERSONEELSEXPERT VERSLUIS INFRA

Kritisch bij de werving, comfortabel aan tafel

Wij zijn Versluis Infra. Versluis staat voor onze oprichters, Infra staat voor ons werkveld. Wat we doen, is ervoor zorgen dat alle aannemers in heel Nederland nooit zonder personeel zitten en door kunnen met hun projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Want tijd is geld. Hoe we dit doen? Middels een flink staaltje personeelswerving en detachering. Van stratenmakers tot wals machinisten en van DLP’ers tot asfaltafwerkers. Voor een dag, een weekje of een paar maanden maakt ons niet uit. Versluis Infra regelt het en levert het. Dat doen we al sinds 1971.

High-end people search, laagdrempelige sollicitatieprocedure
Als het om personeelswerving gaat, houden wij niet van moeilijk doen. Maar wel van mensen. Dit betekent enerzijds dat we onze zoektocht naar goed personeel voor de grond-, weg- en waterbouw altijd hoog inzetten, maar anderzijds dat we de drempel van de daadwerkelijke sollicitatiegesprekken bij Versluis Infra zo laag mogelijk houden. Kritisch bij de werving, comfortabel aan tafel. Geen gedoe, geen gezeur. We hebben dan ook een hekel aan het woord ‘sollicitatiegesprek’; wij noemen het liever gewoon een goed gesprek met een bak koffie. Hoe we aan deze attitude komen? Simpel: omdat we zelf ook uit de infrabranche komen. We hebben zelf met de “poten in de klei” gestaan. Daardoor is er vaak al een wederzijdse klik tijdens zo’n goed gesprek. Deze houding én onze eigen ervaring in de infrabranche, heeft ons de beste neus gegeven voor goed personeel.

Snelle communicatie
Onze eigen ervaring in de grond-, weg- en waterbouw geeft ons niet alleen een goede neus voor infra-personeel, het zorgt er ook voor dat we snel, efficiënt en met korte lijnen kunnen communiceren. Dat is niet alleen fijn voor kandidaten bij ons aan tafel, maar ook voor de aannemers wie wij personeel leveren. We snappen waarom goed personeel belangrijk is en gisteren al klaar moet staan. We zijn (echt!) 24/7 bereikbaar en weten met een half woord al precies waar de behoefte ligt; van bouwopruimers tot uitvoerders en van weginspecteurs tot sneeuwruimers. Dit alles maakt de dienstverlening van Versluis Infra van briefing tot de concrete uitwisseling van personeel, altijd spot-on.

Altijd op zoek naar personeel
Om aan de vraag te voldoen, dient er natuurlijk aanbod te zijn. Daarom is Versluis Infra altijd op zoek naar nieuwe mensen om het personeelsbestand mee te verrijken. Dit doen we o.a. met het non-stop uitzetten van vacatures op diverse online en offline kanalen, people search en out-of-the-box campagnes te voeren. Het laatste ingrediënt is dan nog een groot netwerk… et voilá de wisselwerking tussen personeelswerving en detachering loopt als een geoliede machine. Met altijd het doel om personeel meteen aan de bak te krijgen.