Jong volwassenen zijn de toekomst voor de Infra!

We gaan voor de aankomende editie van Infra Relatiedagen de samenwerking met scholen intensiveren. We organiseren samen met branchegerelateerde onderwijsinstellingen een collegetour voor jongeren vanaf 14 jaar . Zo kunnen ook groepen jong volwassenen  onder begeleiding van een host of leerkracht de beurs bezoeken. Deze tour, waar innovaties in de sector centraal staan, vindt plaats op dinsdag 5 februari. Om het beursbezoek zo effectief en interessant mogelijk te maken voor studenten, dagen we de exposanten uit om op een interactieve wijze deze jongeren te enthousiasmeren voor de branche.

E-tickets voor dinsdag 5 februari

De Toekomstdag is in het bijzonder in leven geroepen om de jongeren vanaf 14 jaar een kijkje te geven in de toekomst van de GWW-sector. Bestel je als student een e-ticket, dan is deze alleen geldig voor de dinsdag. Om te registeren is er een registratiecode nodig. Studenten kunnen deze verkrijgen via hun opleidingsinstituut. Op 6 en 7 februari worden er geen specifieke activiteiten georganiseerd voor de student.

Voor wie is de Toekomstdag?

De toekomstdag is bedoelt voor studenten en jongeren vanaf 14 jaar die een branchegerelateerde opleiding volgen op BBL, BOL, HBO of Universitair niveau. Studenten kunnen de beurs alleen bezoeken met een e-ticket welke zij verkrijgen middels een unieke registratiecode. Deze wordt verschaft door het opleidingsinstituut. Ben jij zo'n student en wil je de beurs bezoeken? Laat je docent dan contact opnemen met onze marketeer Kim Boerrigter via kim.boerrigter@easyfairs.com.