Deadline Uitnodigingsservice verstreken

Helaas kunt u niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren van uw adressenbestand was 19 december. Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loopt u een aantal voordelen mis. Wel bieden wij u nog een aantal mogelijkheden om bij te dragen aan de bezoekerskwaliteit.

Zelf downloaden van uitnodigingskaarten
Wanneer u uw relaties alsnog wilt uitnodigen middels een digitale uitnodiging, dan kunt u de uitnodigingskaart downloaden uit ons standhoudershandboek. Ook kunt u uw relaties wijzen op registratie door ze deze link evenementenhal.nl/infra-hb toe te sturen. De digitale uitnodiging zal zo snel mogelijk in het standhoudershandboek worden geplaatst.

Extra promotie voor uw deelname
Door uw beursdeelname actief te promoten, vergoot u uw kansen op waardevolle leads.  Via deze link komt u verschillende banners downloaden die u kunt publiceren via o.a. social media. Ook raden wij u aan de banner in uw e-mailhandtekening te plaatsen met daarin de link naar het ticketportaal. Tijdens de beurs uw stand extra promoten? Bekijk hier hoe u dat kunt doen.