Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019

Al meer dan 20 jaar komen installatieprofessionals naar Hardenberg om de nieuwste ontwikkelingen en producten te ontdekken tijdens Installatie Vakbeurs. Daarnaast is dit hét moment om te netwerken met relaties uit het noordoosten van het land. Voor u de perfecte manier om uzelf aan uw doelgroep te presenteren in een ontspannen en ongedwongen setting.

Een belangrijke marktontwikkeling waar wij op inspelen is de versmelting tussen de E- en W-installatie. Daarom vindt Installatie Vakbeurs tegelijkertijd met Elektro Vakbeurs plaats. We zetten twee sterke merken naast elkaar, waarbij wij de installateur centraal zetten! Als exposant van Installatie Vakbeurs 2019 heeft u de mogelijkheid om op één dag zowel de W-installateur als de E-installateur te ontmoeten! Het is ook mogelijk om u te presenteren op het E+W installatie platform, het centrale gedeelte van beide beurzen wat zowel bij Installatie Vakbeurs als Elektro Vakbeurs hoort. 

 

   

 

 Waarom deelnemen?

  REGIONAAL KARAKTER Binnen drie dagen ontmoet u installateurs uit zowel de E- als W-branche in het noordoosten van het land.

 WAARDEVOLLE DOELGROEP U krijgt een podium om uw kennis te delen en te netwerken met een waardevolle doelgroep: de Installateur van de Toekomst!

 ONGEDWONGEN SFEER In een ongedwongen sfeer, inclusief een hapje en een drankje, krijgt u de kans uw relaties te ontmoeten.

 HAAL MEER UIT UW DEELNAME Uw deelname meer diepgang geven? Wij helpen u graag aan een tool die bij u past! 

 DIVERSE PROMOTIEMIDDELEN U krijgt de kans om uw zichtbaarheid op de beurs te vergroten met behulp van diverse promotiemiddelen. Denk aan een vlag bij de hoofdingang, bedrukte vloertegels, maar ook een koffietruck met uw logo en gepersonaliseerde bekers.

 

 

Bekijk hier de aftermovie van Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg 2018

Exposantenprofiel

Op Installatie Vakbeurs ontmoeten fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, groothandelaren

en aanbieders van onderstaande gebieden de installateur:

Bezoekersprofiel

 De bezoeker van Installatie Vakbeurs is voornamelijk werkzaam in onderstaande sectoren en functies:

 

Actueel

Sfeerimpressie Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Heel wat denkwerk gaat vooraf aan het moment dat u deelneemt aan een beurs als Installatie Vakbeurs. Welke doelen stelt u op? Hoe zorgt u dat u deze doelstellingen behaalt? Wat maakt u uniek ten opzichte van andere deelnemers? En hoe laat u dit onderscheid terugkomen op de beursvloer? Een ervaren, veelzijdig projectteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Samen halen we het maximale uit uw deelname aan Installatie Vakbeurs.

Florence Tweeling
Florence Tweeling
Adviseur
+31 (0183) – 680 697
Stuur mij een e-mail
Eline Kuijsters
Eline Kuijsters
Marketeer
+31 (0)183 - 680 678
Stuur mij een e-mail