Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019

Al meer dan 20 jaar komen installatieprofessionals naar Installatie Vakbeurs Hardenberg om de nieuwste producten te ontdekken en te netwerken met relaties uit noordoost Nederland. Voor u de perfecte manier om uzelf aan uw doelgroep te presenteren in een ontspannen en ongedwongen setting!

 

     

 

De Installateur van de Toekomst

Op 10, 11 en 12 september 2019 komen in Evenmentenhal Hardenberg twee vakgebieden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Daarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst

 

__________________________________________________________________________________

 

Tijdens deze dagen bieden we de installateur de kans om oplossingen te vinden op (toekomstige) vraagstukken en uitdagingen die ze tegenkomen op de werkvloer. Door praktische kennis aan te bieden over producten, diensten en wet- en regelgeving bereiden we de installateur in een korte tijd op zijn toekomst voor. Thema's die hierbij een rol gaan spelen zijn: Efficiënt werkenDuurzaamheid en Digitalisering. Wij dagen u uit het podium te pakken en met uw kennis en expertise de bezoeker te overtuigen van uw aandeel in deze toekomst.

 

Naast het kennisplatform wat Installatie Vakbeurs met de Installateur van de Toekomst creëert, blijft netwerken een belangrijke pijler in het beursconcept. U ontmoet al uw relaties uit noordoost Nederland op één plek! Door zowel de bezoeker als de exposant te bedienen met een all-in concept kan in een informele sfeer, inclusief een hapje en een drankje, het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak. Zo krijgt u de kans om uw bestaande relaties te versterken en in een ongedwongen sfeer nieuwe relaties te ontmoeten. 

 

_________________________________________________________________________________ 

 

 Waarom deelnemen?

  REGIONAAL KARAKTER Binnen drie dagen ontmoet u installateurs uit zowel de E- als W-branche in het noordoosten van het land.

 WAARDEVOLLE DOELGROEP U krijgt een podium om uw kennis te delen en te netwerken met een waardevolle doelgroep: de Installateur van de Toekomst!

 ONGEDWONGEN SFEER In een ongedwongen sfeer, inclusief een hapje en een drankje, krijgt u de kans uw relaties te ontmoeten.

 DIVERSE PROMOTIEMIDDELEN U krijgt de kans om uw zichtbaarheid op de beurs te vergroten met behulp van diverse promotiemiddelen. Denk aan een vlag bij de hoofdingang, bedrukte vloertegels, maar ook een koffietruck met uw logo en gepersonaliseerde bekers.

 

 

Aftermovie Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg 2018

 

Openingstijden

  Dinsdag 10 september 13:00 - 21:00 uur

Woensdag 11 september 13:00 - 21:00 uur

Donderdag 12 september 13:00 - 21:00 uur

Exposantenprofiel

Op Installatie Vakbeurs ontmoeten fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, groothandelaren

en aanbieders van onderstaande gebieden de installateur:

Bezoekersprofiel

 De bezoeker van Installatie Vakbeurs is voornamelijk werkzaam in onderstaande sectoren en functies:

 

Actueel

Sfeerimpressie Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Heel wat denkwerk gaat vooraf aan het moment dat u deelneemt aan een beurs als Installatie Vakbeurs. Welke doelen stelt u op? Hoe zorgt u dat u deze doelstellingen behaalt? Wat maakt u uniek ten opzichte van andere deelnemers? En hoe laat u dit onderscheid terugkomen op de beursvloer? Een ervaren, veelzijdig projectteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Samen halen we het maximale uit uw deelname aan Installatie Vakbeurs.

Florence Tweeling
Florence Tweeling
Adviseur
+31 (0183) – 680 697
Stuur mij een e-mail
Eline Kuijsters
Eline Kuijsters
Marketeer
+31 (0)183 - 680 678
Stuur mij een e-mail