Alklima, Nathan & Coolmark omarmen De Installateur van de Toekomst op Installatie Vakbeurs

Op Installatie Vakbeurs in zowel Gorinchem als Hardenberg zullen de namen Alklima, Coolmark en Nathan niet ontbreken! Zij omarmen het concept De Installateur van de Toekomst en willen hier graag op beide beurzen een bijdrage aan leveren.

In mei en september a.s. zal de installateur weer het gesprek aan kunnen gaan met de leveranciers van klimaatoplossingen. Alklima wil laten zien dat een duurzame toekomst samen opgepakt moet worden: "Het boek van fossiele brandstoffen is definitief gesloten. Op Installatie Vakbeurs Gorinchem gaan we het gesprek aan met De Installateur van de Toekomst en schrijven we samen de volgende hoofdstukken van de energietransitie.", aldus Erwin Bonis, Marketing Manager Alklima

Ook Nathan zal het platform gebruiken om duurzame klimaatoplossingen te presenteren. Hoofd Product Manager, Erwin Janssen: “De ontwikkelingen in de installatiebranche volgen elkaar in een razend tempo op. Als duurzame kennis & expertisepartner willen wij daarom de installateur klaarstomen voor de energietransitie die in volle gang is. Dit gaan we dan ook doen tijdens De Installateur van de Toekomst! We delen onze kennis en presenteren onze innovatieve klimaatoplossingen, zoals onze een-op-een vervanger van de cv-ketel, de alpha innotec LWDV warmtepomp. Zo willen we de installateur op weg helpen naar een duurzamere toekomst. Kom ons in mei bezoeken op stand C111!

Niet alleen het kennisplatform wat De Installateur van de Toekomst voortbrengt wordt als een pluspunt gezien, ook wordt er gerefereerd naar de kwaliteit van de gesprekken op Installatie Vakbeurs in voorgaande edities. Zo zegt Coolmark: “Installatie Vakbeurs heeft ons in Hardenberg altijd goede leads gebracht. Vanwege deze succesvolle gesprekken en de hoge kwaliteit leads willen we ook in Gorinchem, tijdens De Installateur van de Toekomst, onze doelgroep bereiken en samen deze beurs tot een succes maken.”