Interieur Collectie Dagen 2018

InCoDa

Interieur Collectie Dagen vindt plaats op zondag 16, maandag 17 en dinsdag 18 september 2018 in Evenementenhal Gorinchem. Interieur Collectie Dagen is het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan. De focus van het evenement ligt op netwerken, inspiratie en kennisdeling. Het openstellen van de vakbeurs op zondag afgelopen editie goed ontvangen. Met de zondag openstelling komt Evenementenhal-Easyfairs onder andere kleinschalige familiebedrijven tegemoet die alleen op zondag de mogelijkheid hebben een beurs te bezoeken. Hiermee is antwoord gegeven op een lang spelende vraag vanuit de branche.

       

Bekijk op de onderstaande link de aftermovie van 2017 om zo een sfeerimpressie van het platform te krijgen. 

 

Zondagopenstelling

Zondagopenstelling

De beurs had vorig jaar voor het eerst een zondagopenstelling en dat is goed ontvangen door exposanten, bezoekers en trendwatchers. Ook dit jaar kent de vakbeurs een zondagopenstelling. Hiermee komt Evenementenhal onder andere kleinschalige familiebedrijven tegemoet die alleen op zondag de mogelijkheid hebben een beurs te bezoeken.

Alle basis elementen voor het inrichten van een ruimte op één beurs

Alle basis elementen voor het inrichten van een ruimte op één beurs

Tijdens Interieur Collectie Dagen zijn alle basis elementen voor het inrichten en aankleden van een ruimte op 1 beurs aanwezig. Vloeren, raamdecoratie, wandbekle-ding en stoffering bepalen de sfeer in een ruimte. Bezoekers komen vanuit een combinatie van de verschillende branches en zijn op zoek naar een breed aanbod op de beursvloer.

Bezoekersprofiel

 

Exposantenprofiel

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   zondag 16 september 2018 12.00 - 18.00 uur
Openingstijden
Dag 2   maandag 17 september 2018 10.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   dinsdag 18 september 2018 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

 

 

Interieur Collectie dagen beursfoto's

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Interieur Collectie Dagen 2018

Heeft u vragen over deze beurs?