Interieur Collectie Dagen 2019

        

 

Interieur Collectie Dagen 2019

Interieur Collectie Dagen vindt plaats op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem. InCoDa is het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan. De focus van het evenement ligt op netwerken, inspiratie en kennisdeling. Met de laatste twee facetten kijkt InCoDa niet alleen naar het hier en nu, maar probeert de ondernemer ook zo goed mogelijk te informeren en te inspireren met het oog op de toekomst in de lange termijn. Met de openstelling op zondag komt Easyfairs Evenementenhal als één van de enige onder andere kleinschalige familiebedrijven tegemoet die alleen op zondag de mogelijkheid hebben een beurs te bezoeken. Hiermee is antwoord gegeven op een lang spelende vraag vanuit de branche.

 

120+ exposanten

120+ exposanten

Meer ruim 120 exposanten tonen hun nieuwe collecties voor het inrichten en aankleden van een ruimte. Vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en stoffering bepalen de sfeer in een ruimte. Nieuw op de 2018 editie waren de kennissessies in het Inspiratie-theater. Experts vertellen over trends, materialen en innovaties en delen hun unieke inzichten en ervaring met de professionele bezoeker.

Voor de professional in woning- en projectinrichting

Voor de professional in woning- en projectinrichting

Tijdens InCoDa zijn alle basis elementen voor het inrichten en aankleden van en ruimte op een beurs aanwezig. Vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en stoffering bepalen die sfeer in een ruimte. Bezoekers komen vanuit een combinatie van de verschillende branches en zijn op zoek naar een breed aanbod op de beursvloer.

BezoekersprofielKlik op de afbeelding om een nog beter beeld te krijgen van de bezoekers van InCoDa.

ExposantenprofielKlik op de afbeelding om een nog beter beeld te krijgen van de exposanten van InCoDa.

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   zondag 15 september 2019 12.00 - 18.00 uur
Openingstijden
Dag 2   maandag 16 september 2019 10.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   dinsdag 17 september 2019 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

De NK's tijdens Interieur Collectie Dagen

Het ambacht staat centraal bij InCoDa. Ook dit jaar vinden het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP), het Nederlands Kampioenschap Meubelstofferen (NKM) en het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen (NKW) weer plaats tijdens de Interieur Collectie Dagen. Tijdens deze kampioenschappen laten de beste parketteurs, meubelstoffeerders en woningstoffeerders van Nederland zien wat ze in huis hebben.

 

     

 

Sfeerimpressie Interieur Collectie Dagen 2018

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?