Het Nederlands Kampioenschap Woningstofferen

Het NK Woningstofferen vindt ook in 2018 weer plaats in de Wedstrijdarena van de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem. De organisatie is in handen van het HMC (MBO vakschool voor hout, meubel en interieur) in samenwerking met Forbo Flooring BV. Iedere woning- en of projectstoffeerder kan deelnemen!

DURF JIJ DE UITDAGING AAN?

Schrijf je dan nu in door een mail testuren naar Peter van der Arend van het HMC: p.vanderarend@hmcollege.nl. Vermeld daarbij duidelijk welke datum je voorkeur heeft, de naam van het bedrijf waar je werkt, je eigen naam en je telefoonnummer. Wil je eerst meer informatie? Ook dan mail je naar Peter.

Tijdens het kampioenschap krijgt elke deelnemer 6,5 uur de tijd en gaat aan de slag met dezelfde opdracht, die bestaat uit:

  • Allura PVC-Stroken decoratief gelegd
  • Marmoleum decoratief gelegd
  • Naden snijden/lassen in Marmoleum, Projectvinyl en Novilon
  • Pas maken elastische vloerbedekking, vloeroppervlak met patroon
  • Combinatie opdracht met verschillende vloerbedekkingen.

PRIJZEN

Naast eeuwige roem, zijn er nog mooie andere prijzen te winnen waaronder 3 trofeeën, een goed gevulde gereedschapstas en een handzame, veelzijdige Triac ST lasföhn, gesponsord door de firma Leister. De onafhankelijke vakjury bestaat onder andere uit Michael Verberne van Forbo Flooring, John Keppel van Woontotaal academy en Rob Mes (woningstoffeerder). De prijsuitreiking is op dinsdag 18 september om 17.15 uur op de wedstrijdvloer.

Leister Triac ST lasföhn