Daarom deelnemen aan de (gratis) Uitnodigingsservice

De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het jou makkelijker te maken. Om voldoende kwalitatieve bezoekers naar de beurs te trekken die direct bijdragen aan jouw business. Deelnemen aan deze service betekent vooral veel voordelen. Wij zetten deze voordelen voor jou op een rij.

Privacy statement

Allereerst willen we jou inzicht geven in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in de relatielijsten voor de uitnodigingsservice. Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures prima op orde. Het is dus volkomen veilig om jouw relatielijsten door ons te laten verwerken.

 

  • De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van jouw relaties uit jouw naam
  • Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice
  • Je upload jouw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Evenementenhal
  • Jouw relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG proof
  • Jouw gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. Zij behouden de gegevens hierna niet.
  • De gegevens worden direct na afloop van de vakbeurs vernietigd. Jouw relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens
1.Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop!  

65% van de bezoekers komen binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Hierboven een voorbeeld van het poststuk. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor jouw klant duidelijk dat je hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

2. Je levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
Je wil rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je invloed op wie je ontmoet.3. Je krijgt kosteloos toegang tot Match & Meet: een leadgenerator

Alleen exposanten die deelnemen aan onze Uitnodigingsservice, krijgen kosteloos toegang tot de ‘datingfunctionaliteit’ van de app: Match & Meet. Met Match & Meet ontmoet je razendsnel relevante leads, doordat je gekoppeld wordt aan geïnteresseerde bezoekers. 

Bekijk het instructiefilmpje voor meer info.

4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand

Omdat er tientallen tot honderden uitnodigingen vanuit jouw naam zijn verzonden, hebben veel ondernemers kennis genomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

Overtuigd? Doe mee!
Wees er snel bij, want jouw adressenbestand (max. 2000 adressen) moet uiterlijk 22 juli geüpload* zijn via My Easyfairs Evenementenhal.

Wil je meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. 

Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation

 

* Let op; voordat je de uploadmogelijkheid in beeld ziet ben je verplicht om de verwerkersovereenkomst digitaal te ondertekenen.