Kinderopvang voor zondag 16 september voor familiebedrijven/ouders met een bedrijf

Speciaal voor familiebedrijven is er op de zondag de mogelijkheid tot kinderopvang met animatie gecreëerd, zodat ouders in alle rust de vakbeurs kunnen bezoeken. Deze kinderopvang is geheel gratis en wordt verzorgd door “Kinderopvang Tante Marloes” en is beschikbaar voor kinderen in de leeftijdscategorie van 3-12 jaar.

De kinderopvang wordt verzorgd door spontane, gezellige, maar voornamelijk gediplomeerde pedagogische medewerkers (Nanny's) met ruime ervaring in het vak. Het aantal Nanny's is berekend aan de hand van het leidster-kind ratio dat is vastgesteld in de Wet Kinderopvang van Nederland. Daarnaast is er altijd iemand aanwezig met een (kinder)EHBO diploma en is de speelruimte besloten, waardoor de kinderen veilig kunnen spelen.

De Nanny's noteren altijd de gegevens van kind én ouders. Daarnaast zorgen de nanny's voor badges voor de kinderen, waar minimaal een naam en telefoonnummer van de ouders wordt genoteerd. Wanneer de kinderen naar papa/mama willen, nemen ze direct contact op met de ouders.

Om een beter beeld te krijgen van wat er voor de kinderen te doen is geven we een opsomming van de beschikbare animatie: Grote bouwblokken, knutselterras, autokleed met auto's, zitzakken met TV + DVD speler en een aantal films, keukentje en winkeltje, tafelvoetbal, kaplablokken en nog veel meer.