Het Nationaal Kampioenschap Parketleggen zal worden gehouden op InCoDa's 10-jarig jubileum

Het NK Parketleggen zal worden gehouden op InCoDa's 10-jarig jubileum. InCoDa eert het ambacht en dus ook de kunst van het Parketleggen. ⚒ Samen met het Platform Parketbranche en de sponsors (Plinten & Profielen Centrale, Houtbedrijf Kerkhofs, Festool, RIGO Verffabriek en STAUF Klebstoffwerk GmbH).

Samen met de sponsors kijkt het organiserend team van het NKP-2018 met grote voldoening terug op het kampioenschap, dat tijdens de beurs InCoDa in Gorinchem werd gehouden. Het Nederlands Kampioenschap Parketleggen is het hoogst haalbare voor parketteurs en verheugt zich elk jaar weer in een groot aantal professionele deelnemers van uit het hele land. Het is een uitdaging om op deze wijze het ambacht, de vakkennis en ieders ervaring met elkaar te delen! Natuurlijk is de ambitie om te winnen, maar deelnemen en kennis met elkaar uitwisselen is bijna even belangrijk, wat zeker ook geldt voor de sponsors. Eind november hebben de sponsors samen met de juryleden en het organiserend team het NKP geëvalueerd, met als doelstelling komend jaar de lat weer iets hoger te leggen en te zorgen voor een waardevolle uitdaging.

De sponsors
Het is dan ook een eer om te mogen vermelden dat de sponsors, alweer voor de derde keer op rij, hebben toegezegd om in dezelfde samenstelling het NKP-2019 te willen ondersteunen! En niet onvermeld mag blijven dat InCoDa het geheel zal faciliteren.

Het NKP-2019 wordt tijdens InCoDa in Gorinchem gehouden op 15, 16 en 17 september.

Inschrijven is nu al mogelijk door je op te geven bij:

Walter Esch (0651112982) of info@platformparketbranche.nl