Eerste spreker Inspiratietheater bekend: trendresearcher en keynote spreker Gaby van Gestel

De eerste spreker van het Inspiratietheater op het 10-jarig jubileum van Interieur Collectie Dagen is bekend! Het is niemand minder dan trendresearcher en keynote spreker Gaby van Gestel.

Gaby is een bekende naam op het gebied van consultancy, trendonderzoek en trendboeken. Deze powervrouw treedt regelmatig op als keynote speaker en columnist op het gebied van marketing & retail, interieur & design en food & lifestyle. Daarnaast is ze ook nog eens partner bij ontwerpstudio HEMELSby. Onlangs sprak ze over retailtrends tijdens home en lifestyle vakevent TrendZ en was ze met haar designtrendlezing te gast op The Stage tijdens internationale designvakbeurs Imm Cologne.

Op Interieur Collectie Dagen behandelt ze de retailtrends van de toekomst aan de hand van verschillende, inspirerende voorbeelden. Het wordt een visuele reis langs retailtrends, waarin ze schetst welke kansen deze trends u bieden. Grote maatschappelijke thema’s gaat ze daarbij niet uit de weg terwijl haar verhaal vooral gevuld is met tal van positieve signalen en mooie initiatieven. Schuif aan en laat je inspireren door de stralende energie die zo kenmerkend is voor Gaby.

Kijk voor meer informatie op gabyvangestel.com en HEMELSby.com.

FACEBOOK HEMELSBY | TWITTER | PINTEREST | INSTAGRAM