w/ Style (Desiree Groenendal – vogesparis.com en Wen van Woudenberg – beeldSTEIL.com) - Samenwerken met influencers

Hoe kun je als bedrijf/merk een samenwerking met een influencer starten en vormgeven? Dat gaan de oprichters van w/ Style je tijdens hun workshops vertellen door middel van alle ins en outs over het aangaan van een samenwerking met een influencer en agency als w/ Style. Wat kun je verwachten en wat zijn de bekende valkuilen bij het aangaan van een samenwerking?

Niet alleen branding is hierin een belangrijk thema, maar ook eigen fotografie en styling van jouw merk door influencers. Influencers creëren niet alleen de originele content voor jouw bedrijf, maar zetten die ook op verschillende kanalen in. Als eerste generatie bloggers en influencers van Nederland kunnen Desiree en Wen je vertellen hoe je deze content vervolgens samen online kunt inzetten om jouw merk meer naamsbekendheid te geven. Maar natuurlijk ook hoe je jouw klanten inspireert en ze verliefd laat worden op jouw producten.
Samengevat, deze workshop is een aanrader als je met een influencer zou willen samenwerken, maar nog niet weet hoe je het precies moet aanpakken. Na deze workshop heb je een kort "stappenplan" en een duidelijke visie hoe je jouw winkel en product in de spotlights kunt zetten.

Schrijf je hier in!
LET OP per workshop is er maar plek voor 30 mensen, vol=vol!

Datum sessies:
maandag 16 september 11:00 – 12:00
maandag 16 september 14:00 – 15:00

 

Meer over w/ Style
w/ Style is een unieke samenwerking tussen Vosgesparis  en beeldSTEIL. Blogger en interieur styliste Desiree Groenendal is eigenaar van de bekroonde blog Vosgesparis. Wen van Woudenberg is fotografe, (photo) stylist en eigenaar van fotografie en visueel concept studio beeldSTEIL. Beide hebben een eigen stijl maar delen een interesse in minimalisme en interieur design. Samenwerken brengt het beste in hen naar boven, resulterend in mooie projecten met verschillende merken.

WEBSITE | INSTAGRAM | PINTEREST | LINKEDIN | FACEBOOK 

 

Meer over Desiree Groenendal - Vosgesparis
Desiree startte Vosgesparis in 2007 als een van Nederlands eerste interieur bloggers. Vosgesparis wordt zowel door consumenten als architecten en interieur professionals bezocht op zoek naar inspiratie. Naast nieuws uit de design wereld, deelt Desiree samenwerkingen met verschillende merken en een kijkje in haar eigen huis op haar social media en blog. Als Media journaliste werkt zij samen met beurzen zoals imm Keulen en Domotex.

WEBSITE | INSTAGRAM | PINTEREST | LINKEDIN | FACEBOOK 

 

Meer over Wen van Woudenberg - beeldSTEIL
beeldSTEIL is een studio voor fotografie, visuele concepten en (foto) styling op het gebied van interieur, design en lifestyle. Oprichter en eigenaar Wen van Woudenberg volgde Concept, Interieur & Styling aan de Artemis Academy in Amsterdam en fotografie aan het UCK en de Fotovakschool. beeldSTEIL fotografeert , creëert, ontwikkelt visuele concepten en geeft advies en masterclasses op het gebied van fotografie en social media: ‘Creëer je unieke visuele identiteit’.


WEBSITE | INSTAGRAM | PINTEREST | LINKEDINFACEBOOK