John Keppel - Waar vind je een nieuwe interieurvakman (m/v)?

Misschien voor sommige al heel bekend en voor andere niet, maar in de branche heerst er een groot tekort aan vakspecialisten, zoals stoffeerders en parketteurs. Dit dreigt ook een groot probleem in de toekomst te worden. Tijdens John’s sessie gaat hij graag met je in gesprek, deelt hij zijn ervaring en deelt hij zijn visie over hoe het interieurvak door middel van een collectief draagvlak onder de aandacht gebracht kan worden. Dit is iets waar hij als eigenaar van WoonTotaal-Academy, samen met partners, de afgelopen tijd heel hard aan heeft gewerkt.

Wanneer er collectief draagvlak is om deze en andere voor de branche belangrijke zaken op te pakken, werken we samen aan het gezamenlijk belang om voldoende interieurvakmensen (m/v) op te leiden voor de toekomst. Ben jij benieuwd hoe jij als retailer of projectinrichter dit tekort kunt oplossen binnen jouw bedrijf en/of misschien een steentje kunt bijdragen voor de branche? Kom dan naar de sessie ‘Waar vind je een nieuwe interieurvakman (m/v)?’ van John Keppel!

Datum sessie: dinsdag 17 september 11:30 – 12:30

Meer over John Keppel
John is in hart en nieren een interieurvakspecialist die uiteenlopende functies heeft uitgevoerd. Naast jaren ervaring van installeren, calculator en planner project. Nu is hij zowel trainer als eigenaar van WoonTotaal-Academy.

LINKEDIN | FACEBOOK WOONTOTAAL-ACADEMY