Jelena Brillenburg Wurth - Trendkleuren in een perfecte kleurbalans

Op maandag 16 september geeft interieurstylist en ambassadeur interieurstyling particulier van BNS Crisp Jelena Brillenburg Wurth een presentatie over de trendkleuren in harmonie. Met kleur creëer je sfeer in elke ruimte, kleuren brengen een ruimte immers tot leven. In 2019 benadrukken we met de trendkleuren de zachtheid van een interieur. Door een verharde buitenwereld hebben we behoefte aan verbondenheid en maken we van onze ruimte warme en harmonieuze plekken.

Kom naar de presentatie van Jelena en ontdek de nieuwste trendkleuren en hoe ze harmonieus samenkomen. Ook ontdek je waar deze trendkleuren vandaan komen en wat de klantenbehoeften van nu zijn.

Datum sessie: maandag 16 september 16:00 – 17:00

Meer over Jelena Brillenburg Wurth
Jelena Brillenburg Wurth is interieurstylist in de breedste zin van het woord. Haar specialiteit is kleur en zij is verbonden aan Histor als kleurspecialist. Ook heeft ze haar eigen bedrijf Ruim Interieuradvies. Daarnaast is zij al 9 jaar werkzaam voor BNS Crisp waar zij zich bezig houdt met de communicatie en het ambassadeurschap voor het domein interieurstyling particulier.

FACEBOOK RUIM INTERIEURADVIES | LINKEDIN JELENA | INSTAGRAM