Andrea de Groot & Marieke Rijksen - Tips voor een insta-worthy feel in jouw winkel

Interieur bloggers en social influencers Andrea (@andrea_groot) en Marieke (@whisperingbold) laten zien hoe je een insta-worthy winkel-look creëert waar de consument warm voor loopt. Daarnaast helpen ze je met hun tips en tricks voor social media en laten ze je zien hoe je op de juiste, eerlijke, authentieke maar oh zo stijlvolle manier in het oog springt.

In andere woorden, deze workshop is een must als je graag een unieke beleving wil creëren in jouw winkel en om jouw merk.

Schrijf je hier in! LET OP per workshop is er maar plek voor 30 mensen, vol=vol!

Datum sessies:
zondag 15 september 13:00 – 14:00
zondag 15 september 16:00 – 17:00

 

Meer over Andrea de Groot – Living Hip
Andrea is instagrammer pur sang, te vinden onder de naam @andrea_groot. Door haar passie voor Instagram en interieur is ze werkzaam als content creator/blogger/influencer. Haar eigen stijl zorgt ervoor dat ze opgemerkt wordt door grote bedrijven zoals Flexa. Daarnaast runt ze een gezin en ondersteunt ze haar man in zijn bedrijf.

WEBSITE | INSTAGRAM | PINTEREST

 

Meer over Marieke Rijksen – Whispering Bold
Marieke, een Nederlands/Australische blogger en influencer, verhuisde drie jaar geleden met haar gezin naar Nederland vanuit Sydney. Naast freelance management consultancy, koopt en renoveert ze huizen, waaronder haar grachtenpand in Haarlem. De hiervan canvas zie je terug op instagram interieur account @whisperingbold. Ook heeft Marieke een MSc in Business en een diploma van het Interior Design Institute Australia.

INSTAGRAM | PINTEREST | FACEBOOK