Carin Frijters - Aansluiten op de veranderende markt: Hoe doe je dat?

Tijdens deze sessie gaan we de dialoog aan met de fabrikant, de groothandel en de retailer. Wat moet er veranderen in de samenwerking tussen deze partijen om nog beter aan te sluiten op de wensen van de hedendaagse consument? En wat is de rol van de stylist hierin?

Samenvattend, wat gaat goed, wat moeten we koesteren en wat kan beter? Schuif aan en discussieer mee over dit essentiële element van de branche. Dit is jouw kans om je stem te laten horen en samen te bouwen aan een nog betere toekomst voor alle betrokkenen!

Datum sessie: maandag 16 september 13:30 – 14:30

Meer over Carin Frijters
Carin Frijters, is voorzitter van BNS Crisp de beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, oprichter van platform RetailTheater en auteur van de retailbijbel Prikkel de Koopknop en het praktische vervolg RetailTheater. Zij werd nog net niet geboren op de winkelvloer, maar het scheelde niet veel. Haar hele werkzame leven is ze al werkzaam in de retail. Ze inspireert niet alleen, maar bouwt ook samen met retailers aan onderscheidende winkelconcepten.

RetailTheater helpt bij de (strategische) ontwikkeling of leidt met haar landelijke netwerk van specialisten het project van begin tot eind in goede banen. Daarnaast geeft ze lezingen, trainingen, organiseert ze regelmatig (in binnen- en buitenland) inspiratietours en publiceert in allerlei vakbladen over trends en innovatieve winkelconcepten die de consument weten te prikkelen.

TWITTER BNS CRISP | FACEBOOK BNS CRISP | LINKEDIN BNS CRISP | INSTAGRAM BNS CRISP

TWITTER RETAILTHEATER |LINKEDIN RETAILTHEATER | INSTAGRAM RETAILTHEATER