Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg 2017

Het belangrijkste contactmoment voor de intensieve veehouderij

compleet overzicht van de sector | ruim 17.000 bezoekers | al meer dan 21 jaar toonaangevend

Bent u klaar voor het ontmoeten van ruim 17.000 professionals uit intensieve veehouderij?
Neem deel aan de 22e editie van Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg!

Deze vakbeurs vormt hét jaarlijkse contactmoment voor de pluimvee-, varkens- en kalverhouderij uit Noord-, Oost- en Midden-Nederland en de Duitse grensgebieden.
Voor u een uitgelezen kans om uw producten en deskundigheid te presenteren aan een doelgericht vakpubliek.

NIEUW in 2017: ENERGIE ZONE - van bron naar vermogen
zonne-energie • windenergie • waterenergie • bio-energie • aardwarmte
Energie Zone richt zich op agrariërs die actief bezig zijn met duurzaam en verantwoord ondernemen. Deelname aan Energie Zone op LIV Hardenberg biedt u als exposant de mogelijkheid om uw bestaande en potentiële relaties te tonen waarin u zich onderscheidt. Bent u aanbieder/producent van zonnepanelen, windturbines, biomassakachels, warmtepompen e.d.? Bent u werkzaam in de subsidie- of agrarische adviesbureaus? Heeft u praktijkervaring met energie-neutrale bedrijfsvoering? Dan biedt Energie Zone u de kans om uw vakgerichte doelgroep te ontmoeten.

Boek snel online uw stand en verzeker uzelf van een goede locatie. We verwelkomen u graag!

Deelnemerslijst_1.jpg
^ Deelnemerslijst en Plattegrond worden in aanloop naar de vakbeurs doorlopend geüpdatet. Houd de website in de gaten voor de laatste info.

BOERenZAKEN

Evenementenhal gaat in samenwerking met mediapartner Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.  

BOERenZAKEN - aflevering 7

 

BOERenZAKEN - aflevering 6 BOERenZAKEN - aflevering 5 BOERenZAKEN - aflevering 4 BOERenZAKEN - aflevering 3 BOERenZAKEN - aflevering 2  BOERenZAKEN - aflevering 1

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 24 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 25 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
14.00 - 16.00

Onder het dagvoorzitterschap van Hennie de Haan en Eric Hubers geeft WUR deze dag twee lezingen. 'Vergroot uw kennis over geuremissie bij vleeskuikens en de mogelijkheden voor het terugdringen van de fijnstof uitstoot'. Onderzoekers van Wageningen University & Research praten u bij over hun meest recente bevindingen uit onderzoek. Aanmelden kan vanaf 18 september. Lees hier meer over het totale programma.

WUR - Vergroot uw kennis over geuremissie bij vleeskuikens en de mogelijkheden voor het terugdringen van de fijnstof uitstoot.
Dag 3   donderdag 26 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: zaterdag 21 oktober 2017 08:00 - 16.00 uur, maandag 23 oktober 2017 07:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 26 oktober 2017 22:15 - 00.00 uur, vrijdag 27 oktober 2017 07:00 - 12.00 uur

Sfeerimpressie LIV Hardenberg 2016

Exposantenprofiel

De exposanten van LIV Hardenberg zijn fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen, dienstverlenende en branchegerelateerde bedrijven die zich richten op pluimveehouders, varkenshouders en kalverhouders, actief op het gebied van: Advies, Automatisering, Betonproducten, Bouw, (Duurzame) energie, Farmacie/diergezondheid, Fokkerij/KI, Fourage, Hygiëne/ongediertebestrijding, Klimaattechniek, Makelaardij, Mestopslag, Mestverwerking, Productierechten, Stalinrichting, Transport en overslag, Veevoeding en voedingssupplementen, Zakelijke dienstverlening.

Bekijk het exposanten- en bezoekersprofiel van LIV Hardenberg 2016

 

Actueel

Infomagazine

Visual

Infomagazine LIV

Bekijk ons infomagazine en ontdek wat deze vakbeurs voor uw bedrijf kan betekenen. 

Aanvullende beursinformatie

NIEUW in 2017: ENERGIE ZONE - van bron naar vermogen

zonne-energie - windenergie - waterenergie - bio-energie - aardwarmte

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Hardenberg breidt uit met een nieuw initiatief ‘Energie Zone: van bron naar vermogen’

 • Voor agrariërs uit zowel Nederland als de Duitse grensgebieden
 • Met uitgebreide informatie over de verschillende vormen van duurzame energie
 • Inclusief praktische informatie over het realiseren van het investeringstraject
 • Aangevuld met actuele kennissessies

Van bron naar vermogen
Het energieverbruik in de agrarische sector is hoog en de energiekosten drukken op het bedrijfsresultaat. Agrarische ondernemers zoeken naar oplossingen om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Naast energiebesparende maatregelen is het interessant om te kijken naar innovatieve manieren om energie op te wekken uit diverse bronnen als wind, zon en water en ook om energie op te slaan. Nu investeren in energieneutraal werken, levert niet alleen een kostenbesparing op. Het zorgt ook dat we in de wereld voorop blijven lopen op het gebied van innovatie en techniek. Bovendien sluit het aan bij de steeds kritischere wensen van de consument van morgen.

Bezoekers
Energie Zone richt zich op agrariërs die actief bezig zijn met duurzaam en verantwoord ondernemen. Door deelname aan onze unieke uitnodigingsservice, bepaalt u als exposant zelf wie u graag als bezoeker in uw stand treft. Deze relaties ontvangen een persoonlijke uitnodiging van ons met een entreebewijs voor twee personen, die recht geeft op een bezoek aan de vakbeurs, de exclusieve catering en vrij parkeren. Hiermee is een doelgericht, geïnteresseerd vakpubliek gegarandeerd.

Exposanten
Deelname aan Energie Zone op LIV Hardenberg biedt u de mogelijkheid om uw bestaande en potentiële relaties te tonen waarin u zich onderscheidt. Bent u aanbieder/producent van zonnepanelen, windturbines, biomassakachels, warmtepompen e.d.? Bent u werkzaam in de subsidie- of agrarische adviesbureaus? Heeft u praktijkervaring met energie-neutrale bedrijfsvoering? Dan biedt Energie Zone u de kans om uw vakgerichte doelgroep te ontmoeten.

Boek snel uw stand in Energie Zone en verzeker uzelf van een goede locatie. We verwelkomen u graag!

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden vier onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest, 'Beter Leven' keurmerk, Energie en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond. Wanneer u zich wil aanmelden voor een of meerdere onderwerpen kunt u contact opnemen en we voorzien u van meer informatie.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

'Beter Leven' Keurmerk
Via het 'Beter Leven' keurmerk stimuleert de Dierenbescherming veehouders, slachterijen, verwerkers, retailen, etc. om het vee dat wordt gehouden voor productiedoeleinden een beter leven te geven. Een consument kan op basis van het '' Beter Leven' keurmerk rekening houden met het dierenwelzijn; hoe meer sterren hoe diervriendelijker het product. Door deel te nemen aan de thematische route laat u zien dat uw bedrijf actief is met dit keurmerk.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de innovatieroute! Heeft u een innovatie? Meld u deze dan zo snel mogelijk aan zodat u wordt opgenomen in de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen.


Uitns-beeld-Website.png

Beschikbare pakketten

Voor deze beurs zijn onder andere de volgende pakketten beschikbaar, stands kunnen ook per vierkante meter worden geboekt via de button 'Boek een stand' in het menu.

Tussenstand

Paviljoen Stand

 • 2 m²
 • Full Service
 • Tussenstand: 2m2 (2m x 1m), standbouw door Evenementenhal
 • Praattafel(s) grijs blad, zwarte poot, incl. rok(ken) zwart
 • 2x Concept standhoudersbadges inclusief
 • 2x Barkruk(ken) zwart

Van € 1.049,00 Voor € 995,00

Tussenstand

PAKKET - All-in Instap

 • 12 m²
 • Full Service
 • Tussenstand: 12m2 (4m x 3m), standbouw door Evenementenhal
 • Elektriciteitsaansluiting (tot 2kW)
 • Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen)
 • Promotiescherm LED 1.0 (250 x 140 cm, buiten) tekst + afbeeld
 • 2x Concept standhoudersbadges inclusief

Voor € 2.159,00

Tussenstand

PAKKET - All-in Comfort

 • 16 m²
 • Full Service
 • Tussenstand: 16m2 (4m x 4m), standbouw door Evenementenhal
 • Elektriciteitsaansluiting (tot 2kW)
 • Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen)
 • Praattafel(s) grijs blad, zwarte poot, incl. rok(ken) zwart
 • Promotiescherm LED 1.0 (250 x 140 cm, buiten) tekst + afbeeld
 • 2x Concept standhoudersbadges inclusief

Voor € 2.555,00

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Gratis parkeren voor u én uw relaties
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg 2017

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren en veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u uw organisatie succesvol presenteert tijdens LIV. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Judith Pelgrim
Judith Pelgrim
+31 (0)523 289 899
Stuur mij een e-mail
Natascha Halbertsma
Natascha Halbertsma
+31 (0)523 289 821
Stuur mij een e-mail
Karin Nijboer
Karin Nijboer
+31 (0)523 289 893
Stuur mij een e-mail