Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg 2018

Het belangrijkste contactmoment voor de intensieve veehouderij

compleet overzicht van de sector | bijna 17.000 bezoekers | al meer dan 22 jaar toonaangevend 

Noteer in uw agenda: 23, 24 en 25 oktober 2018 vindt de 23e editie van Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg plaats. 

Jaarlijks vindt u als brancheprofessional uit de pluimvee-, varkens- en kalverhouderij in Evenementnenhal Hardenberg een totaaloverzicht van de sector. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun producten en diensten. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechiek, stalinrichting, stallenbouw, voeding en het Beter Leven Keurmerk komen aan de orde. 

Bekijk hier de terugblik van LIV Hardenberg 2017!

Wij feliciteren AgroAlarm met het winnen van de Innovatie Award tijdens LIV Hardenberg 2017. Lees hier meer over hun innovatie!

 

BOERenZAKEN

Evenementenhal gaat in samenwerking met mediapartner Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.  

BOERenZAKEN - aflevering 10

 

BOERenZAKEN - aflevering 9 BOERenZAKEN - aflevering 8 BOERenZAKEN - aflevering 7 BOERenZAKEN - aflevering 6 BOERenZAKEN - aflevering 5

 

BOERenZAKEN - aflevering 4 BOERenZAKEN - aflevering 3 BOERenZAKEN - aflevering 2  BOERenZAKEN - aflevering 1

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 23 oktober 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 24 oktober 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 25 oktober 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden drie onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest, 'Beter Leven' keurmerk en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en u alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

'Beter Leven' Keurmerk
Via het 'Beter Leven' keurmerk stimuleert de Dierenbescherming veehouders, slachterijen, verwerkers, retailen, etc. om het vee dat wordt gehouden voor productiedoeleinden een beter leven te geven. Een consument kan op basis van het 'Beter Leven keurmerk rekening houden met het dierenwelzijn; hoe meer sterren hoe diervriendelijker het product. Via deze route kunt u zien welk bedrijf actief is met dit keurmerk.

Innovaties
Ook dit jaar is er een innovatieroute! Ontdek alle innovaties via de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine.

Sfeerimpressie LIV Hardenberg 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg 2018

Heeft u vragen over deze beurs?