Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg 2018

Het belangrijkste contactmoment voor de intensieve veehouderij

compleet overzicht van de sector | bijna 17.000 bezoekers | al meer dan 22 jaar toonaangevend

Tijdens LIV Hardenberg 2017 vonden bijna 17.000 vakgenoten uit alle sectoren van de intensieve veehouderij de weg naar Evenementenhal. Relaties onderhouden en zakendoen zijn de belangrijkste redenen aan deze succesvolle vakbeurs deel te nemen. Bent u klaar voor het ontmoeten van bijna 17.000 professionals uit intensieve veehouderij? Neem dan deel aan de 23e editie van Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg!

Deze vakbeurs vormt hét jaarlijkse contactmoment voor de pluimvee-, varkens- en kalverhouderij uit Noord-, Oost- en Midden-Nederland en de Duitse grensgebieden.
Voor u een uitgelezen kans om uw producten en deskundigheid te presenteren aan een doelgericht vakpubliek.

Boek snel online uw stand en verzeker uzelf van een goede locatie. We verwelkomen u graag!

Waarschuwing: valse facturen en nepmails van FairExpo in omloop. Lees hier meer over>

Bekijk hier de teugblik van LIV Hardenberg 2017!Wij feliciteren AgroAlarm met het winnen van de Innovatie Award tijdens LIV Hardenberg 2017. Lees hier meer over hun innovatie!


Bekijk hier de reportage van RTL Greenproject die is opgenomen tijdens Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Venray 2018. Er worden verschillende innovaties besproken met medewerking van Volta Solar, Agroveen, Citaverde, IKB Nederland, KWB Air Systems, Solar Glanzz en Sommen BV.

BOERenZAKEN

Evenementenhal gaat in samenwerking met Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.  

BOERenZAKEN - aflevering 10

 

BOERenZAKEN - aflevering 9 BOERenZAKEN - aflevering 8 BOERenZAKEN - aflevering 7 BOERenZAKEN - aflevering 6 BOERenZAKEN - aflevering 5

 

BOERenZAKEN - aflevering 4 BOERenZAKEN - aflevering 3 BOERenZAKEN - aflevering 2  BOERenZAKEN - aflevering 1

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 23 oktober 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 24 oktober 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 25 oktober 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: zaterdag 20 oktober 2018 08:00 - 16.00 uur, maandag 22 oktober 2018 07:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 25 oktober 2018 22:15 - 00.00 uur, vrijdag 26 oktober 2018 07:00 - 14.00 uur

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden drie onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest, 'Beter Leven' keurmerk en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond. Wanneer u zich wil aanmelden voor een of meerdere onderwerpen kunt u contact opnemen en we voorzien u van meer informatie.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

'Beter Leven' Keurmerk
Via het 'Beter Leven' keurmerk stimuleert de Dierenbescherming veehouders, slachterijen, verwerkers, retailen, etc. om het vee dat wordt gehouden voor productiedoeleinden een beter leven te geven. Een consument kan op basis van het '' Beter Leven' keurmerk rekening houden met het dierenwelzijn; hoe meer sterren hoe diervriendelijker het product. Door deel te nemen aan de thematische route laat u zien dat uw bedrijf actief is met dit keurmerk.

Innovaties
Ook dit jaar is er een innovatieroute! Heeft u een innovatie? Meld u deze dan zo snel mogelijk aan zodat u wordt opgenomen in de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine en via Social Media.

Sfeerimpressie LIV Hardenberg 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Gratis parkeren voor u én uw relaties
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren en veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u uw organisatie succesvol presenteert tijdens LIV. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Judith Pelgrim
Judith Pelgrim
Adviseur
+31 (0)523 - 289 899
Stuur mij een e-mail
Karin Nijboer
Karin Nijboer
Adviseur
+31 (0)523 - 289 893
Stuur mij een e-mail
Natascha Halbertsma
Natascha Halbertsma
Adviseur
+31 (0)523 - 289 821
Stuur mij een e-mail